Meny Stäng

Följ oss på husbilsresa genom Polen och Tjeckien!

Då var det dags att rulla söderöver! Nåja, åtminstone en bit, och med tanke på att man är ovan att resa utomlands så känns det riktigt exotiskt. När du läser detta har vi kanske redan hunnit rulla av färjan och in i Polen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En bra vecka

Om man jämför med förra veckan (som var helt hemsk med migrän och flyttarbete) så har denna vecka varit riktigt bra. Det har varit en ganska ordinär vecka med jobb och promenader (och en resa till Bergslagen), men i jämförelse har det varit fantastiskt.

Kolla in Peters film från kryssningen med Viking Line

Peter har klippt ihop en film från vår kryssning med Viking Line. Vill du veta hur det är att kryssa i coronatider, eller hur det svenska kocklandslagets mat ser ut? Kolla in filmen! (Jag blev helt inspirerad när jag såg den och ville åka direkt igen, haha.)

Ny produkt i webbshopen

Vi har i veckan fått in en ny produkt i vår webbshop (Obs, detta är reklam för FREEDOMtravels webbshop), som jag bara måste visa. Sååå himla söt pralinform för den som vill baka egna praliner i form av dalahästar. Funkar också för att göra isbitar för övrigt! Formen är gjord i livsmedelsklassad silikon, som är ett miljövänligt material, fritt från ftalater och bisfenol A (BPA-free). Producent är det svenska företaget Pufz som vi samarbetar med.

Följ oss genom Polen och Tjeckien

När detta inlägg publiceras så är vi förmodligen på väg att snart rulla av färjan i Polen. Vi har tidigare berättat om rutten som vi kommer åka, och vi kommer förstås blogga under resan. Du kan också följa resan på:

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att jag INTE haft migrän! Och så var det förstås fantastiskt fint att besöka fina Kloten i Bergslagen! En kväll var vi över till ett par supertrevliga grannar och tog ett foto på vår husbåt ur ett nytt perspektiv. Dessa grannar bor väldigt nära oss och ändå tar det typ 10 minuter att promenera dit, haha. Man kanske borde ha en uppblåsbar madrass …? Din vecka då, vad kan du lyfta fram som positivt?

Veckan som kommer

Veckan som kommer kan du följa vår husbilsresa i Polen och Tjeckien. Det ska bli väldigt roligt, och vi ser verkligen fram emot det. Senast vi var utomlands var när vi kryssade Stockholm – Tallinn med Victoria i februari. Det känns riktigt exotiskt det här (inte minst eftersom vädret verkar bli hett)!

Missade du förra Happy Friday? Läs Tuff vecka – inte fullt så happy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev