Meny Stäng

Dags för en ny husbilsresa – vi rullar söderut

Då var det dags att rulla med husbilen igen! En fördel med distansarbetet är att vi kan arbeta på valfri ort, och efter långa tider hemma är det skönt med miljöombyte. Senast rullade vi norr om Mälaren så nu bär det av söderut …

Husbilsresa efter husbilsresa

Just nu är det husbilsresa efter husbilsresa som gäller för oss. skönt med miljöombyte, nya vyer och att se lite nya människor (utomhus och på avstånd). Eftersom jag (Helena) jobbar kommer vi stå still emellanåt, men dessemellan kan vi röra oss och se nya platser.

Den här gången har vi bestämt oss för att rulla söderut. Planen är att sikta på Norrköping, Linköping och området runt Vättern, men vi håller lite koll på pandemins utveckling och anpassar oss efter det. Å andra sidan är det mest utomhusaktiviteter som gäller just nu! Så, om några dagar när det av.

Trosa
Trosa är ett favoritstopp på vägen söderut – hit återkommer vi ofta

Aprilväder

Aprilväder är ju ett känt begrepp, och i år har aprilvädret verkligen gjort skäl för namnet. Vissa dagar har det ju varit sommar varannan timme och vinter varannan. Efter att vädret såg ut att bli för olustigt valde vi att ta hem till husbåten en period.

Gäddan Jedai som kommer från Naturum Hornborgarsjön

Sedvanliga promenader i Stockholm – osedvanliga färger

Den här veckan har vi varit hemma och fokuserat på jobb och företagande, och gått våra sedvanliga lite uttjatade promenader … Vi har inte sett körsbärsträden i Kungsträdgården, men det finns också ett vackert rosa träd på Kungsholmen, mitt emot Karlbergs slott och slottspark.

Nyhetsbrev nummer 4

Vi skickar ut nyhetsbrev en gång i månaden (i slutet av varje månad) till alla prenumeranter. Nyhetsbreven bjuder bland annat på förhandsinformation om sånt som kommer att hända samt på rabatter på alla köp i vår webbutik. Det är Peter som skriver nyhetsbreven och idag vet jag att han planerar att släppa en del spännande nyheter där … Missa inte det!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var besöket i Stendörrens naturreservat. Helt fantastiskt! När jag ser bilderna vill jag packa matsäck och ge mig av dit igen. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer ger vi oss av på husbilsresa igen. Missa inte att följa det! Du kan följa både här och på Instagram, på @freedomtravelnews.

Missade du förra Happy Friday? Läs Härliga husbilsresor och äntligen vaccin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev