Meny Stäng

Vi önskar en riktigt trevlig midsommar!

Vi önskar alla läsare en riktigt trevlig midsommar! Vi har kommit hem från vår långa husbilsresa i södra Sverige och ska fira midsommar med våra vänner, på ön Ringsö i Mälaren. Sedan fortsätter vi rapporteringen om alla pärlor vi sett och upplevt i Sverige!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hemresa efter lång tid på rull

Vilken fantastisk husbilsresa vi kunnat göra! Vi har visserligen jobbat en stor del av tiden, men vi har ändå hunnit se och uppleva massor. Faktum är att vi sett och gjort så mycket, att vi långt ifrån hunnit skriva om allt ännu.

På hemvägen hann vi med en lunch med husbilsvänner i Oskarshamn, som vi lärde känna på den gemensamma husbilsresan Strandkorgsutmaningen för något år sedan. Väldigt trevligt! Vi såg oss om litegrann och kan tipsa om att det finns en riktigt fin ställplats i Oskarshamn!

Vilken härlig resa vi haft!

Det har verkligen varit en fantastisk resa! Vi har mer eller mindre varit på rull sedan början av april, men om vi ”bara” räknar den senaste resan så har vi varit borta ungefär en månad. Under den här tiden har vi upplevt Skåne, Blekinge, Småland och Öland. Det är väldigt svårt att välja, men här är några höjdpunkter (av det vi hunnit skriva om):

Sedan tillkommer ju allt det vi inte hunnit skriva om – underbara Öland och härliga Kalmar framför allt.

Kalmar – en fin stad som vi snart kommer berätta mer om!

Vaccin

Nu har jag (Helena) äntligen fått min första spruta! De släppte min åldersgrupp för ett tag sedan i region Stockholm, men eftersom vi varit på rull har jag fått vänta lite. Jag såg däremot till att boka in en tid direkt när vi kom hem. Det känns bra att åtminstone ha fått dos 1!

Peter fick sin första dos i april och har sedan väntat på att ett sms skulle komma, som utlovat, eller att möjligheten att boka dos 2 i appen skulle släppa. Till sist gav vi upp denna fruktlösa väntan och har nu lyckats boka en tid till honom på telefon. Snart får han sin andra dos!

Rabatt på bussresor

Vi har inlett ett samarbete med bussföretaget Vy Bus4You, som erbjuder bussresor till mängder av städer och flygplatser i Sverige och övriga Norden. Om du använder rabattkoden FREEDOMTRAVEL7 när du bokar får du 7 % rabatt på priset. Klicka här för att hitta och boka din bussresa.

Koden lägger du in på slutet, strax innan betalning, och då ser du hur priset korrigeras till ett lägre pris. Vad vi tjänar på det hela? Ja, om biljetten bokas via vår länk och med vår rabattkod så får vi en liten procent. Men framför allt kan vi erbjuda dig en lite billigare bussresa!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är alla härliga reseupplevelser – som vi upplever om igen när vi går igenom foton och skriver blogginlägg. Det känns också bra att jag (Helena) fått första sprutan och att Peter till slut lyckats boka in den andra.

Veckan som kommer

Vi kommer fira midsommar tillsammans med våra vänner på Ringsö. Sedan kommer vi vara hemma i Stockholm, i alla fall till nästa helg … då väntar ett nytt äventyr! På bloggen blir det rapporter både hemifrån och från vår Ölandsresa.

WIFI.se

Hur firar du midsommar? Och hur ser sommarplanerna ut?

Fint i Valdemarsvik – det sista stoppet på vår resa

Missade du förra Happy Friday? Läs Äntligen Öland – och magasinet går i tryck

Trevlig Midsommar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev