Meny Stäng

Nyårsfirande, matlagning och samarbeten

Annons

Det är januari 2024, snön yr utanför vår husbåt och vinden rycker nyckfullt i vårt hem. Vi har firat nyår med vänner och har sedan spenderat veckan med matlagning och jobb. Här berättar vi lite om vardagslivet med FREEDOMtravel. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nyårsfirande

I söndags kväll firade vi, liksom många andra, in det nya året. Vi gjorde detta med middag hemma hos våra goda vänner Lennart och Beata. Väldigt trevligt!

För en gångs skull lyckades vi göra lagom mycket mat. Varje par bidrog med två små förrätter och två små huvudrätter, och ingen visste vad de andra planerat, så menyn blev lite av en överraskning. Detta serverades:

En lite söt avslutning blev det också. Mycket gott kan vi lova!

All in för matlagning

Resten av veckan har vi varit hemma, och bara gått ut för att handla och göra ärenden. Det är skönt att komma ut, men snön yr verkligen ibland och det gäller att ta sig ut innan det mörknar, för sedan tappar man ju motivationen helt …

Peter har i alla fall inte tappat motivationen för matlagning. När han tar ledigt från jobb kan han sitta i timmar framför olika matlagningsvideos och titta på hur man gör olika såser och maträtter. Jag (Helena) har inte alls samma intresse, men däremot så gillar jag ju att äta hans goda mat, så jag har riktig tur. Den här veckan har han bland annat bjudit på en hemlagad lasagne som var helt grymt god. Mums!

Jobb och möten

Vi jobbar förstås också, och denna vecka har vi haft videomöte med en ny samarbetspartner, som det ska bli riktigt roligt att jobba tillsammans med. Vi ska hjälpa dem med synlighet här på FREEDOMtravel, och eftersom det är en destination som vi besökt flera gånger och gillar väldigt mycket så känns det extra kul.

Dessutom har vi jobbat mycket inför lanseringen av vår nya logga, i samband med vårt 15-årsjubileum. Vi släppte också en nyhet om detta i vårt pressrum på Mynewsdesk, som vi använder för att nå ut till journalister, olika företag och andra. Kika gärna in om du vill se hur det ser ut!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Det är väl att vi påbörjat detta nya år, som vi hoppas ska bli riktigt bra! För vår del är vi också nöjda med att vi fått upp vår nya logga. Ibland är det roligt med lite förändring! Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi är fortfarande hemma i Stockholm och ska inte resa någonstans ännu, även om vi så smått börjar förbereda för vår stora resa till Sydafrika i slutet av januari. Här på freedomtravel.se kommer du kunna vänta dig en blandning av reseinspirerat innehåll. Bland annat hoppas vi kunna presentera resultatet av läsarundersökningen som vi genomförde för ett litet tag sedan. Missa inte det!

Guldporten i Huvudsta i Solna, inte långt från där vi bor

Missade du förra Happy Friday? Läs Julfirande, intervju och ”städjobb” på sajten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev