Meny Stäng

Äntligen Öland – och magasinet går i tryck

Nu reser vi runt på Öland! Vi vet, vi ligger efter på bloggen. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden, så vi har inte hunnit skriva ikapp. Men intressant och roligt har det varit. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Äntligen Öland

Vi besökte Öland för cirka åtta år sedan, tillsammans med Peters yngste son Billie och hans flickvän. Den gången hängde vi på Sonjas camping i Löttorp, åt middag på restaurangen Lammet och Grisen och strosade runt i Borgholm.

Sedan dess har vi inte varit tillbaka, och vi visste att det fanns väldigt mycket av Öland som vi inte hunnit se. Nu har det blivit en rundtur bland väderkvarnar, fornborgar, färister, kor, fantastiska naturområden och vackra stränder.

Vi har tagit oss runt med husbil, med elcykel och till fots. Vi gillar verkligen Öland, det är så naturnära och nästan exotiskt. Vi berättar förstås snart mer om våra upplevelser! Har du varit här? Vad tyckte du, och vilka är dina tips?

Magasinet går till tryck

Du som följer vår blogg vet att vi ska ge ut ett tryckt magasin i sommar. För ett tag sedan var det deadline för artiklarna, och därefter har vi jobbat med att få in de sista annonserna samt att göra alla slutliga ”småkorrigeringar”. Idag åker tidningen till tryckeriet. Det känns helt fantastiskt, men också alldeles overkligt och lite nervöst.

Var du hittar magasinet? Detta är en gratistidning som delas ut tillsammans med tidningen ”Husbil och Husvagn på väg”. Den kommer finnas i receptionen på 600 campingar mellan Mora och Ystad samt hos cirka 100 husbils- och husvagnsåterförsäljare, i sammanlagt 100 000 ex. Vi kommer också lägga upp tidningen digitalt, så du som inte hittar den där ute kommer också kunna ta del av den!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är våra fantastiskt fina upplevelser på Öland. Vi har sett flera intressanta och spännande sevärdheter – men framför allt är det fint att uppleva den fantastiska naturen och nästan exotiska miljön! Nedanför ser du vår lunchplats igår, inte pjåkigt!

Vi kan också visa en bild från en av våra kvällar här på ön, så fint! Den här bilden tog vi på en kort promenad från Tokenäs camping utanför Byxelkrok. Kan du lyfta fram något som har varit positivt under din vecka?

Veckan som kommer

Vi ligger hopplöst efter på bloggen, så det kommer reportage om Kristianopel och Växjö, och först därefter Öland. Själva rullar vi sedan mot Kalmar!

En av alla vägar vi kört här på Öland …

Miassade du förra Happy Friday? Läs Sommarvärme, husbilsliv och nya produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev