Meny Stäng

Lammet och Grisen i Löttorp på Öland

Annons

Igår kväll besökte vi den populära restaurangen Lammet och Grisen här i Löttorp på Öland. Tack ni (flera) bloggläsare som tipsade oss om den! På Lammet, som restaurangen verkar kallas, serverar de ”Öländsk fest”. Och ja, det var definitivt en fest vi var med om igår.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dignande buffé på Lammet och Grisen

Buffén på lammet och grisen är dignande, och det finns ingen risk att man går därifrån hungrig om man säger så. För 329 kronor (i år 2013) får man ta del av en buffé på lamm och gris från Öland och Småland. Köttet trancheras upp i lokalen och du kan välja på en massa olika styckningsdelar såsom filé, stek, bog, karré, revben och lammracks.

På buffén hittar man förstås också tillbehör man kan tänka sig. Här finns olika sorters potatis, grönsaker, såser och röror. Väldigt gott och trevligt! Läs gärna mer på restaurangens webbsida.

Lammet och grisen Öland
Billie

Fram och tillbaka på cykel

Med tanke på hur mycket vi åt var det kanske tur att vi hyrde cyklar och cyklade dit och tillbaka från Sonjas camping … Det blev en trevlig cykeltur på några kilometer genom det öländska landskapet. Restaurangen har också ställplatser för husbilar, så att man kan stanna över natten med husbilen om man vill. Bra service! Idag kommer vi att flytta oss igen. Häng med så får du se vart!

Öland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev