Meny Stäng

Sonjas camping i Löttorp på Öland

Annons

Nu har vi fått en plats på Sonjas camping i Löttorp. Eftersom vi inte bokat plats i förväg fick vi ställa oss på kö, men som tur var fick vi en plats. Och den här campingen känns riktigt bra! Vi har hunnit installera oss och njuta av den härliga sommaren.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Få plats på Sonjas camping i Löttorp

Öland är populärt på sommaren, så när vi ville flytta oss från Löttorps camping visste vi att det kunde bli problem. Vi ringde till Böda Sand direkt på morgonen, men där var det förstås stört omöjligt att få en plats. Sedan ringde vi till Sonjas camping, som också ligger i Löttorp, där vi fick ställa oss på kö. Efter några timmar ringde de tillbaka och erbjöd oss en plats!

Sonjas camping i Löttorp är en trevlig camping som ligger precis vid havet. Här finns flera servicehus, några enkla matställen, minilivs, några mindre pooler och en minigolfbana. Läs gärna med på campingens webbplats.

Sonjas camping Löttorp
Rött vin

Lata dagar på Öland

Nu när vi hittat en camping som känns trevlig här på Öland kan vi äntligen börja tillåta oss att komma ner lite i varv. Vi vaknade i lugn och ro i morse och har sedan inte känt av några måsten. Så vad gör man då hela dagarna på en camping på Öland? Ja, här kan ni i alla fall se lite vad vi har pysslat med …

Vi började morgonen med en god frukost utanför husbilen – vår nya favorit är vaniljyoghurt med färska bär. Sedan har vi hängt på stranden, ätit glass och läst böcker. Vädret just nu är helt fantastiskt!

bär
Campingfrukost
Strandväg
Vägen ner till stranden
Stranden vid Sonjas camping i Löttorp
Stranden vid Sonjas camping i Löttorp
Helena på stranden
Helena på stranden

Minigolf på Sonjas camping

På kvällen har vi kört en runda minigolf. Vi var alla väldigt tävlingsinriktade och det slutade med att Peter vann. Kanske får vi andra ta en revansch imorgon …

Minigolf Sonjas camping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev