Meny Stäng

Sommarvärme, husbilsliv och nya produkter

Annons

Gick det inte väldigt fort från vinter till sommar? Vi minns att vi hade snö under våra första dagar i Gränna, och nu är det högsommar. Happy Friday! Vi lever hubsilsliv, reser, jobbar och har allmänt fullt upp. Vi vill gärna visa några nya produkter också!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sommarvärme och blomsterprakt

Visst är det underbart just nu!? I varje fall här där vi håller hus … Det är riktig sommarvärme, och blomsterprakten är fantastisk. Bland annat har vi sett många enorma blommande rododendronbuskar.

När vi nyligen besökte Ronneby (ja, vi ligger lite efter på bloggen!) sa de på Naturum att vi kom i precis rätt tid för den bästa blomsterprakten. De tyckte till och med att vi prickat in rätt dag.

Jobb … och husbilsliv

Jag (Helena) jobbar, och just nu är det ganska intensivt med både möten och andra uppgifter kring projekten. Ibland orkar Peter inte lyssna på mina möten och då ser han till att göra något utomhus – tvätta husbilen, meka med cyklarna eller besöka ett museum. Följande bild tog jag när jag satt i videmöte på jobbet …

Husbilen har blivit ren och fin på köpet, inte dumt! De flesta dagar, även när jag jobbar, hinner vi med någon liten promenad eller cykeltur. Sedan blir det mer intensivt upptäckande på helgerna!

Nya produkter

Har vi berättat att vi fått nya produkter i webbutiken? Det är en liten “förleverans” som kommit. En större leverans kommer veckan efter midsommar, men även den är begränsad. Efter det får vi ingen möjlighet att beställa förrän nästa år. En begränsad upplaga alltså! Vi har bland annat fått hem snygga glasunderlägg, med husbils- eller husvagnsdekor.

Vi har också fått hem kökshanddukar och grytlappar, med stilren husbils- eller husvagnsdekor. Du hittar dessa och alla andra nya textilprodukter under “textil” i webbutiken. Där hittar du också fler produkter att botanisera bland – och ännu mer kommer veckan efter midsommar.

Vi har försökt sätta så bra priser som möjligt, utan att nagga på kvaliteten. Om du dessutom vill ha rabatt kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev, som skickas ut i slutet av varje månad. Tänk också på att det blir fraktfritt om du handlar för över 500 kronor!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är det fantastiska sommarvädret och att vi haft möjlighet att resa runt med husbilen. Glassen på Glassiären i Karlskrona på nationaldagen var inte dum den heller! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Imorgon blir det ett stort inlägg om min (Helenas) barndomsstad Lund. Vi har också hunnit besöka Ronneby och Karlskrona (översta och nedersta bilden) – reportage kommer inom kort. Nu planerar vi att långsamt röra oss mot Växjö, Öland och Kalmar.

Missade du förra Happy Friday? Läs Skåneresa, besök i hemtrakter och deadline

Prenumerera på vårt nyhetsbrev