Meny Stäng

Möten, mässa och nya resplaner igen

Annons

Detta har för oss varit en intensiv vecka med möten och mässa. Vi berättar om vår vecka, och om våra nya resplaner. Och så påminner vi om vår läsarundersökning, som vi hoppas att du vill svara på. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Möten och mässa

Denna vecka har varit full av möten för vår del, och dessutom har vi lagt massor av tid och energi på att ordna allt kring Peters försvunna mobil och kontokort. Igår var det dessutom dags för business to business-mässan Travel News Market, vilket vi berättar mer om imorgon.

Kväll med inspiration om Indien

En kväll i veckan var vi med på en temakväll om Indien, som arrangerades av STJ, en journalistförening där vi är med. Mycket intressant och inspirerande! Indien är ett land som vi aldrig har besökt. Det närmaste vi varit är Sri Lanka, vilket var en spännande resa.

Sami från Indcen Resor berättar om resmål i Indien

Nu fick vi höra om bland annat Goa, Rajasthan, New Delhi, Taj Mahal och Gyllene cirkeln. Har du varit där?

Mat med indiska smaker på kvällen

Möte på Uzbekistans ambassad

Under veckan har vi också varit på ett möte på Uzbekistans ambassad, som för övrigt är en relativt ny ambassad i Sverige, från tidigare i år. Resan vi gjorde till Uzbekistan var i samarbete med dem, och de ville bland annat höra lite om resan. Det var väldigt trevligt att träffas. Resan var en av de mest spännande och intressanta vi gjort på länge!

Nya resplaner

Nu har vi nya resplaner igen! I början på nästa vecka åker vi på en pressresa till Istanbul, vilket ska bli intressant. Vi har varit i Istanbul en gång förut, och gillade den staden mycket. Den här gången kommer vi utforska och upptäcka ännu mer!

Har du svarat på vår läsarundersökning?

Vi passar på att påminna om läsarundersökningen, som vi publicerade igår. Det är fem frågor, och det betyder jättemycket för oss att du svarar. Du hittar till undersökningen här.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi hunnit med så många möten, och samtidigt träffat många vänner, reseskribenter och samarbetspartners. Din tur … Vad har varit bäst under din vecka …?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer blir det Istanbul för vår del. På FREEDOMtravel kan du vänta dig allt från mässrapport och Samarkand-guide, till gästartiklar om ett spännande land i Afrika. Missa inte detta!

En god sushilunch från veckan …

Missade du förra Happy Friday? Läs FREEDOMtravel på roadtrip i Polen och Sydsverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev