Menu Close

Kokouksia, messuja ja uusia matkasuunnitelmia jälleen

Tämä on ollut meille intensiivinen kokous- ja messuviikko. Kerromme teille viikostamme ja uusista matkasuunnitelmistamme. Ja muistutamme lukijakyselystämme, johon toivomme teidän osallistuvan. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kokoukset ja messut

Tämä viikko on ollut täynnä kokouksia, ja olemme myös käyttäneet paljon aikaa ja energiaa Peterin kadonneen matkapuhelimen ja luottokortin selvittämiseen. Eilen oli vuorossa myös Business to Business -messut Travel News Market, joista kerromme lisää huomenna.

Inspiraatioilta Intiasta

Eräänä iltana tällä viikolla osallistuimme Intiaa käsittelevään teemailtaan, jonka järjesti STJ, toimittajayhdistys, jonka jäseniä olemme. Erittäin mielenkiintoista ja inspiroivaa! Intia on maa, jossa emme ole koskaan käyneet. Lähimpänä olemme olleet Sri Lankajoka oli jännittävä matka.

Sami Indcen Travelista kertoo matkakohteista Intiassa

Saimme tietoa Goasta, Rajasthanista, New Delhistä, Taj Mahalista ja Golden Circlestä. Oletko sinä käynyt siellä?

Illalla intialaisittain maustettua ruokaa

Kokous Uzbekistanin suurlähetystössä

Osallistuimme viikon aikana myös kokoukseen Uzbekistanin suurlähetystössä, joka on suhteellisen uusi suurlähetystö Ruotsissa, joka on perustettu aiemmin tänä vuonna. Matka, jonka teimme Uzbekistan oli yhteistyössä heidän kanssaan, ja he halusivat kuulla muun muassa matkasta. Oli erittäin mukava tavata heidät. Matka oli yksi jännittävimmistä ja mielenkiintoisimmista, mitä olemme tehneet pitkään aikaan!

Uudet matkasuunnitelmat

Nyt meillä on taas uusia matkasuunnitelmia! Ensi viikon alussa lähdemme lehdistömatkalle osoitteeseen Istanbulmikä on mielenkiintoista. Olemme käyneet Istanbulissa kerran aiemmin, ja pidimme siitä kaupungista paljon. Tällä kertaa aiomme tutkia ja löytää vielä enemmän!

Oletko vastannut lukijakyselyymme?

Käytämme tilaisuutta hyväksenne muistuttaaksemme teitä eilen julkaisemastamme lukijakyselystä. Kyselyssä on viisi kysymystä, ja se tarkoittaa hyvin paljon että vastaat meille. Voit tutustua kyselyyn täällä.

Paras tällä viikolla

Parasta tässä viikossa on se, että meillä on ollut niin paljon tapaamisia ja samalla olemme tavanneet monia ystäviä, matkakirjoittajia ja yhteistyökumppaneita. Sinun vuorosi ... Mikä on ollut parasta viikossasi ...?

Tuleva viikko

Matkustamme tulevalla viikolla Istanbuliin. FREEDOMtravelissa voit odottaa kaikkea messuraportista ja Samarkand-oppaasta aina vierasartikkeleihin jännittävästä Afrikan maasta. Älä missaa sitä!

Herkullinen sushilounas viikolta ...

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue FREEDOMtravel road trip Puolassa ja Etelä-Ruotsissa

Tilaa uutiskirjeemme