Menu Close

Mukavia päiviä Tukholman seniorimessuilla vuonna 2023

Kuinka mukavia päiviä onkaan ollut Seniormässanissa Tukholmassa 2023! Me FREEDOMtravelilla olemme olleet paikan päällä osastolla ja luennoilla, ja olemme tavanneet paljon mukavia ihmisiä. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Seniorimessut Tukholmassa 2023

Tämänvuotinen Tukholman seniorimessujen versio tarjosi miellyttävän kokemuksen. Halli oli täysin Näytteilleasettajia oli laaja valikoima, ja he keskittyivät kaikkeen terveyteen ja rahoitukseen sekä matkailuun ja elämyksiin. Kauneuden aihealue oli aiempia vuosia selkeämmin esillä meikkauksen, hiusten ja muodin parissa.

Näytteilleasettajat, jotka keskittyvät matkailuun

Meille se oli tietenkin erityisen mielenkiintoinen, kun kaikki näytteilleasettajat keskittyivät matkailuun. Siellä oli laivayhtiöitä, risteilyyhtiöitä, matkanjärjestäjiä, matkakohteita ja museoita.

Puhuimme muun muassa ihanan Lasinen valtakunta ja Kosta in Småland, joka oli myös läsnä tapahtumassa. Destination Square Elmia Husvagn Husbilissa syyskuussa. Voimme lämpimästi suositella matkustamista tänne!

Henrik alkaen Glasriket

Tutustuimme myös joihinkin ihastuttaviin ja mielenkiintoisiin kohteisiin Etelä-Euroopassa, kuten seuraaviin kohteisiin Kypros, Malta ja Bosnia ja Hertsegovina.

Löysimme myös jännittäviä näytteilleasettajia, kuten Uzbekistan. Vierailu Samarkandissa on erityisesti Helenan unelma, joten jonain päivänä matkustamme tänne!

Lisäksi juttelimme paljon erittäin mukavien osastonaapureidemme kanssa, jotka ovat Kulttuurilomat Euroopassa. Tällä matkatoimistolla on paljon matkoja Euroopassa ja maailmalla niille, jotka haluavat kokea opastettuja matkoja, joissa keskitytään luontoon, historiaan, kulttuuriin ja gastronomiaan, halusitpa sitten kokeilla kaupunkilomia, kiertomatkoja, patikointimatkoja, jokiristeilyjä tai jotain muuta. Älä jää paitsi!

Kulttuurilomat Euroopassa

Mukava tavata lukijoita osastolla

Seisoimme suurelta osin osastollamme, jossa näytimme FREEDOMtravelia suurella näytöllä, tarjosimme makeisia ja annoimme uusien lukijoiden tilata uutiskirjeen. Paikalla oli sekä Peter ja minä (Helena) että Peterin veli Micke, joka työskentelee FREEDOMtravelin mainosmyynnissä.

Micke ja Peter osastollamme Tukholman seniorimessuilla vuonna 2023.

Ennen kaikkea on ollut hauska jutella kaikkien osastollamme käyneiden ihmisten kanssa. Olemme molemmat tavanneet lukijoita, jotka jo seuraavat meitä, ja paljon muita ihmisiä, jotka ovat jutelleet kanssamme matkustamisesta ja muista asioista. Monia ihania ja miellyttäviä tapaamisia!

Suomea ja Ahvenanmaata koskevat luennot

Pidimme messuilla kaksi luentoa - yhden aiheesta: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -. Suomi ja yksi noin Ahvenanmaa. Oli hauska inspiroida kaksi kohdetta, jotka yllättivät meidät iloisesti!

Paras tällä viikolla

Perjantaisin pohdimme yleensä viikon parhaita hetkiä, jotta saisimme ajatella positiivisia asioita, ja kannustamme sinua tekemään samoin. Tämän viikon paras asia meille on selvästi se, että selvisimme kolmesta hyvästä päivästä seniorimessuilla ja että tapasimme paljon mukavia ihmisiä! Sinun vuorosi, mikä on ollut sinun viikkosi parasta antia?

WIFI.se

Tuleva viikko

Olemme tulevalla viikolla Tukholmassa. Täällä FREEDOMtravelissa voit odottaa raportteja kaikesta ruokainspiraatiosta eksoottisempien maiden raportteihin.

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Kodin sisustaminen, suomalainen teemaillallinen ja ylelliset tapakset

Tilaa uutiskirjeemme