Menu Close

Jännittävien kokousten syysviikko

Eikö se ollut vasta perjantai? Nyt on ilmeisesti taas perjantai, ja taas yksi viikko on mennyt ohi. Olemme olleet enimmäkseen kotona asuntoveneessä ja meillä on ollut jännittäviä tapaamisia. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ringsö - ja sitten kotiin asuntoveneellä

Vietimme viime viikon lopun Ringsön saarella, jossa se oli kalastus Mälaren-järvellä ystäviemme kanssa. Loppuviikon olemme olleet kotona asuntoveneessä ja poistuneet kotoa vain kävelylenkkejä ja tapaamisia varten.

Uutiskirjeen ylä- ja alamäkiä

Kuten ehkä tiedätte, olemme perustaneet uuden uutiskirjeen, joka lähetetään automaattisesti kaikille tilaajille joka sunnuntai. Uutiskirje on lähetetty kolmena peräkkäisenä sunnuntaina, mutta se on kärsinyt joistakin alkuvaikeuksista.

Kirje on lähtenyt joka sunnuntai, mutta se ei ole aina tavoittanut kaikkia... Sinnittele! Me (tai pikemminkin web-kehittäjämme) teemme parhaamme selvittääksemme tämän!

Wadköping

Viikon hienot kommentit

Teemme paljon työtä freedomtravel.se-sivuston eteen, ja joskus tuntuu, että työskentelemme kellon ympäri - emme vain kirjoittamisen vaan myös erilaisten kehitysprojektien parissa. Jotkin asiat ovat myös yleensä paljon kalliimpia kuin alun perin ajattelimme, ja joskus sitä kyseenalaistaa, tekeekö oikein.

Sitten alkaa tulla muutama mukava sähköposti tai positiivisia kommentteja Facebookissa. Ja yhtäkkiä tuntuu siltä, että joten hauskaa taas. KIITOS, että otit aikaa kirjoittaa! Se todella lämmittää sydäntä, tiedättehän! Tässä muutamia tämän viikon kommentteja:

Teillä on niin hauskaa ja mielenkiintoista luettavaa ja vinkkejä, kiitos!

Minusta on niin mukavaa lukea matkoistasi. On mennyt moni vinkkisi kodikkaalla autolla.

Mielenkiintoiset kokoukset

Tällä viikolla meillä on ollut joitakin kokouksia. Ensinnäkin meillä on ollut tapaaminen erään matkakohteen edustajan kanssa, ja olemme puhuneet superjännittävästä matkailuajoneuvomatkasta, jonka me ehkä tekee tänä keväänä. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta kerromme siitä heti, kun se on lyöty lukkoon!

Minä (Helena) olen myös tavannut kaksi vanhaa kollegaani, joiden kanssa työskentelin aiemmin konsulttina. kansanterveystieteilijät. Seuraavien kahden viikon aikana pidämme yhdessä etäkurssin tuleville terveyskurssien vetäjille päivittäisessä toiminnassa. On hienoa tehdä tätä taas yhdessä vanhojen kollegojeni kanssa!

Paras tällä viikolla

Pyrimme joka viikko nostamaan esiin jotain positiivista, jotta voisimme paremmin arvostaa kaikkia hyviä asioita, joita tapahtuu - olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. Tällä viikolla olemme iloisia mielenkiintoisista tapaamisista, joita meillä oli. Jos suunnittelemamme matkailuautomatka toteutuu, se on todella jännittävää!

Sinun vuorosi, mikä on ollut positiivista viikollasi?

Tuleva viikko

Tulevalla viikolla laitamme matkailuauton talvisäilytykseen, minä (Helena) teen töitä vanhojen kollegojeni kanssa, ja on myös Travel News Market -messujen aika. Raportoimme tietysti messuilta, ja kuten tavallista, mukana on myös muita matkailupainotteisia artikkeleita.

WIFI.se

Jäitkö paitsi viimeisestä Hayppy Fridaysta? Lue Vuoden viimeinen matkailuautomatka ja saariretki Mälaren-järvellä.

Tilaa uutiskirjeemme