Meny Stäng

En höstvecka med spännande möten

Annons

Var det inte fredag nyss? Nu är det tydligen fredag igen, och ännu en vecka har sprungit förbi. Vi har mestadels varit hemma i husbåten och hunnit med en del spännande möten. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ringsö – och därefter hemma i husbåten

Slutet av förra veckan spenderade vi på ön Ringsö, där det blev fiske i Mälaren med våra vänner. Resten av veckan har vi varit hemma i husbåten, och bara rört oss hemifrån för promenader och möten.

Lite upp och ner med nyhetsbrevet

Som du kanske vet så har vi fixat ett nytt nyhetsbrev, som ska gå ut automatiskt till alla prenumeranter varje söndag. Nyhetsbrevet har gått ut tre söndagar i rad, men det har drabbats av vissa barnsjukdomar.

Brevet har visserligen gått ut varje söndag, men det har inte alltid kommit fram till alla … Håll ut! Vi (eller snarare vår webbutvecklare) gör vårt bästa för att få ordning på detta!

Wadköping

Fina kommentarer i veckan

Vi lägger ner väldigt mycket jobb på freedomtravel.se och ibland känns det som att vi jobbar dygnet runt – inte bara med skrivande utan också med olika utvecklingsprojekt. Vissa saker har också en tendens att bli mycket dyrare än vad vi trott från början, och ibland ifrågasätter man sig själv om man verkligen gör rätt.

Sedan dimper det in några fina mejl eller några positiva kommentarer på Facebook. Och plötsligt känns det roligt igen. TACK till er som tar er tid att skriva! Det värmer verkligen ska ni veta! Här är några av veckans kommentarer:

Ni har så mycket kul och intressant läsning och tips, tack tack!

Tycker det e så mysigt o läsa om era resor. Har åkt till många av era tips med mysbilen.

Intressanta möten

Denna veckan har vi haft några möten. Dels har vi haft möte med en representant för en destination, och pratat om en superspännande husbilsresa som vi kanske ska göra i vår. Inget är klart ännu, men så fort det spikas berättar vi såklart!

Jag (Helena) har också haft möte med två av mina gamla kollegor, som jag jobbade med tidigare som folkhälsovetare. Under de kommande två veckorna ska vi hålla en distanskurs tillsammans, för blivande hälsokursledare i dagliga verksamheter. Det ska bli riktigt roligt att göra detta tillsammans med mina gamla kollegor igen!

Bäst denna vecka

Varje vecka försöker vi lyfta något positivt för att bli bättre på att uppskatta alla bra saker som händer – oavsett om de är stora eller små. Denna vecka är vi glada för de intressanta möten vi haft. Om husbilsresan som vi planerar blir av så blir det riktigt spännande!

Din tur, vad har varit positivt under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer ska vi ställa in husbilen för vinterförvaring, jag (Helena) ska jobba med mina gamla kollegor och dessutom är det dags för branschmässan “Travel News Market.” Vi kommer förstås att rapportera från mässan, och dessutom blir det som vanligt en blandning av andra artiklar med resefokus.

Missade du förra Hayppy Friday? Läs Årets sista husbilstur och en öutflykt i Mälaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev