Meny Stäng

Jobb, promenader och husbåtsliv

Annons

Vi jobbar för fullt just nu. Det är inga 8-timmars arbetsdagar som gäller längre, utan jobb från bittida till sent. Men vi tycker ju trots allt att det är roligt. Vi är otroligt taggade på den här mässan!

En vecka med förberedelser och promenader

Denna vecka har vi varit hemma i husbåten och jobbat med förberedelser inför husbilsmässan 18-20 mars. Det har varit fullt upp kan vi lova! Vi har ingen bil heller (eftersom husbilen är vinterförvarad), så det blir många promenader för att hämta paket och inhandla grejor vi behöver.

De flesta dagar har det varit fantastiskt väder, så det har varit skönt att komma ut! När vi bara är hemma vill vi gärna ta en promenad varje dag. Är det samma för dig?

Utsikt från Hornsbergs strand mot Pampas Marina

Husbåtslivet – i marinan händer alltid något

Även om vi är hemma i husbåten så händer det saker runt omkring oss. Just nu håller marinan på att flytta ett antal bryggor. Det första vi märkte var att en stor båt (tillfälligt) kom förbi oss och lade till just intill oss.

Från däck har vi utsikt över arbetsbåtarna, och över de bryggor som flyttas. Snart flyttas vår brygga också. Det blir intressant!

En av marinans arbetsbåtar ligger vid fören på vår båt
Grannbryggan har flyttats – snart ska aquavillorna flyttas efter

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att det känns som att det mesta inför husbilsmässan i Kista 18-20 mars börjar gå i lås. Det är en del kvar, men vi tror (hoppas?) att vi börjar få koll. Och du, vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer innebär uppladdning för mässa. Vi hoppas att vi ses på Kistamässan 18-20 mars! Du laddar ner din fribiljett på husbilsthlm.se.

Dagens Happy Friday är skrivet i samarbete med HittaSMSLån som erbjuder smslån med direkt utbetalning.

Missade du förra Happy Friday? Läs Vi har i alla fall tur med vädret

Prenumerera på vårt nyhetsbrev