Meny Stäng

Årets sista husbilstur och en öutflykt i Mälaren

Annons

Då var det fredag igen och dags att berätta lite om vår vecka. Vi har varit ute på årets sista husbilstur och nu har vi kommit iväg på en öutflykt i Mälaren. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nyhetsbrev och pressmeddelande

I söndags kom vårt nyhetsbrev äntligen ut som planerat (du kan prenumerera här)! Vissa fick det redan för två söndagar sedan, men då blev det något strul i sändningen så att det bara gick ut till en mindre procent av alla prenumeranter. Men nu så! Fick du det? Gillar du layouten? Berätta gärna!

I veckan tog vi oss också i kragen och såg till att publicera i vårt nyhetsrum på Mynewsdesk, vilket vi inte hunnit med på ett tag. När man har lite mindre nyheter kan man välja att publicera ”nyheter” istället för ”pressmeddelanden”, vilket vi gjorde denna gång.

FREEDOMtravels magasin har hittat till Tunisien

I somras gav vi, som du kanske vet, ut ett fysiskt magasin, som distribuerades i 100 000 ex på runt 600 campingar i Sverige. Vårt största reportage i magasinet handlade om äventyrarna Micke och Julia, som tog husbilen till Tunisien, där Micke tränade till kamelryttare (!) och tävlade i ett kamelrace som ”The Swedish Camel Rider”.

När vi själva var nere i Tunisien träffade vi Mickes trevliga kameltränare Ahmed, som driver en butik i Douz i den södra delen av landet. Nu skickade han ett foto till oss på Instagram. Magasinet har nått fram! Även om han förstås inte kan läsa reportaget (som ju är på svenska) tyckte han att det var roligt att se det hela i tryck!

Årets sista husbilstur

I veckan har vi varit ute på årets sista husbilstur. Det blev en relativt kort – men en mycket trevlig – tur. Reportage kommer på lördag!

Fiske på Ringsö med vänner

Nu har vi åkt med våra vänner Lennart och Beata till deras lantställe på Ringsö i Mälaren. Till den här ön går ingen reguljär båttrafik, så man får åka ut med egen båt.

De har en tomt på ön där de byggt ett eget sommarhus i form av ett timmerhus. Huset är fantastiskt fint och ligger nära en liten strand med härlig utsikt.

Ibland har vi kommit hit för att hjälpa Lennart och Beata med bygget. Den här gången är vi bara här för att fiska tillsammans, och ta det lugnt några dagar. Härligt!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi kunnat njuta av det fina oktobervädret, med utflykter i närområdet. Inte minst den utflykt som vi ska berätta om imorgon!

Din tur … vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

WIFI.se

Veckan som kommer

Under veckan som kommer planerar vi att ställa in husbilen för vinterförvaring. Dessutom har vi några intressanta möten inbokade. Här på FREEDOMtravel blir det en blandning av utflyktstips och resereportage. Happy Friday!

Missade du förra Happy Friday? Läs Event, Italien-inspiration och utflykter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev