Menu Close

Kodin sisustaminen, suomalainen teemaillallinen ja ylelliset tapakset

Hyvää perjantaita! Perjantaisin kerromme yleensä viikostamme, ja kuten tavallista, olemme kiireisiä. Tällä viikolla on töiden ja treenien lisäksi ollut paljon korjailua sekä asuntoveneen että -auton kanssa. Lisäksi meillä on ollut kaksi todella ylellistä illallista!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

DIY - asuntoveneellä ja matkailuautolla

Olemme tehneet paljon itse, lähinnä asuntoveneen, mutta myös matkailuauton kanssa. Asioita on huollettava! Kotiveneeseen ostimme uuden sohvasängyn Ikeasta. Sohvan nimi on "Friheten", ja se tuntui hyvin sopivalta asuntoveneeseen, jonka nimi on "Freedom". Sen kokoaminen vaati pitkän askarteluillan, mutta lopulta se onnistui!

Uuden sohvasängyn rakentaminen yhdessä ...
Se siitä, uusi sohvasänky on paikallaan!

Matkailuauto on huollettu, ja Peter on myös korjannut harmaan veden viemärin, joka vuoti hieman. Aina on jotain!

Peter sinetöi harmaan veden viemärin

Suomalainen 5 ruokalajin illallinen

Viime viikon lopulla meidät kutsuttiin suomalaisaiheiselle promootioillalliselle. Kyseessä oli 5 ruokalajin suomalainen menu Bar Nîmes -ravintolassa, joka normaalisti tarjoilee ranskalais-italialaista ruokaa. Illallinen oli mukava ja maukas, ja jännittävä suomalaisella teemalla!

Jo ennen ateriaa meille tarjottiin suomalainen "lonkero" (Hartwall Orignal Longdrink). Ateria alkoi sitten crêpes vonnassiennesilla, jossa oli lohitartaria ja suomalaista mätiä. Vau, niin hyvää!

Seuraavaksi meille tarjoiltiin klassista vorschmackia, joka on suomalainen ja itäeurooppalainen jauhelihasta valmistettu ruokalaji, joka tarjoillaan suolakurkun ja punajuuren kanssa.

Sitten oli vuorossa italialainen pasta-annos suomalaisen keittiömestarin Jyrki Sukulan inspiroimana.

Sitten jatkoimme Mannerheimin ahvenella, jossa oli piparjuurta, sieniä ja valkoviinikastiketta.

Illallisen päätteeksi nautittiin "pain perdu" eli ranskalaista paahtoleipää, jonka seurana oli kuningattaren hilloa.

Mikä illallinen! Erittäin hyvää ja hyvin valmistettua! Melkein harmi, että Bar Nîmes ei yleensä tarjoa suomalaista ruokaa, vaikka heidän ranskalais-italialainen ruokansa on varmasti myös hyvää. Jos haluat kokeilla hyvää suomalaista ruokaa, voimme kertoa, että ravintola Hejm in Vaasa on hyvä maine - ei liian kaukana niille, jotka asuvat lähellä. Uumaja.

Pain Perdu (ranskalainen paahtoleipä) kuningattaren hillon kanssa

Tapaksia ystävien kanssa

Meille ruoan ahmiminen ei loppunut suomalaisen illallisen jälkeen. Muutamaa päivää myöhemmin tapasimme ystävämme Lennartin ja Beatan kotona tapaksilla. Paljon hyvää!

WIFI.se
Marinoitu mustekala ja boquerones
Katkarapuja valkosipulin ja muiden herkkujen kanssa
Tapas-tarjotin täynnä herkkuja ...

Tapaa yksi vierailevista kirjoittajistamme

Tällä viikolla onnistuimme myös järjestämään tapaamisen yhden vierailevan kirjailijamme kanssa, Anna Nilsson Spets, joka asuu Belgiassa, mutta vieraili lyhyesti Ruotsissa. Oikein mukavaa! Meillä oli niin paljon puhuttavaa, että unohdimme ottaa kuvan, mutta älä missaa hänen ihania raporttejaan läheltä ja kaukaa, jotka löydät klikkaamalla hänen nimeään!

Paras tällä viikolla

Paras tällä viikolla? Tuntuu todella hyvältä, että olemme alkaneet saada sekä asuntoveneen että matkailuauton kuntoon. Olemme myös iloisia siitä, että olemme jatkaneet harjoittelua, sillä kyllä, näiden luksuspäivien välissä meillä on arkipäivinä lenkkeilyä tai treenejä alakannella. Lisäksi on mukavaa, että se edelleen on ollut mukava sää, melkein koko viikon!

Sinun vuorosi ... mikä on ollut viikon paras osa?

Sundbyberg tällä viikolla - ihana kesäsää syyskuussa

Tuleva viikko

Valmistelemme parhaillaan Seniorimessut Tukholmassa joka järjestetään 3.-5. lokakuuta Stockholmsmässanissa Älvsjössä. Osallistumme sinne osastolla ja kahdella luennolla (Suomi ja Ahvenanmaa). Ehkä näemme sinut siellä? Jos ostat lippu tämän linkin kautta voit saada alennusta (100 kruunua 160 kruunun sijaan).

Täällä FREEDOMtravelissa julkaistaan myös raportteja Norrlannin kaupungeista ja asuntoveneestä sekä luultavasti vierasartikkeli. Nyt käytämme tilaisuuden hyväkseni ja toivotamme hyvää perjantaita!

Tukholma viikolla

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Houseboat fix, vihdoin koulutusta ja paljon työtä!

Tilaa uutiskirjeemme