Meny Stäng

Idag öppnar husbil Sthlm 2022 på Kistamässan

Annons

Idag öppnar Husbil Stockholm 2022 på Kistamässan. Vi är på plats med Destinationstorg, butik, föreläsningar och massor av överraskningar. Hoppas att vi ses!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Förberedelser inför mässan

Hela denna vecka har handlat om förberedelser för att bli klara för mässan ”Husbil Sthlm 2022 – Frihet på Hjul” på Kistamässan. Vi har jobbat med att förbereda föreläsningar, packa produkter, inhandla prylar till montern och planera tillsammans med partners.

Samma dag som det var dags att forsla alla de packade kartongen över bryggorna från vår husbåt var det dags för marinan att dra igång sitt projekt med att flytta bryggorna några meter. Det gav lite extra spänning åt det hela!

Till slut lyckades vi få alla kartonger över de provisoriska bryggorna och in till land.

Därefter var det ”bara” att packa in i släpet, köra till mässan, packa ut ur släpet och få upp allting i montern …

Idag öppnar mässan – välkommen till vår monter!

Det tog oss en hel dag att få ordning på montern, men efter massor av slit och släp, stod den till slut klar. När portarna till mässan öppnar idag, klockan 10:00 den 18 mars, ska allt vara redo. Hoppas att du vill komma och träffa oss i montern!

I vår monter hittar du alla våra produkter med husbils- och husvagnsmotiv (till extremt bra mässpriser), vårt fysiska magasin samt inspiration och broschyrer om en lång rad olika resmål inom och utanför Sverige.

Dessutom kan du kika på världsnyheten ”Best Point”. Detta serviceställe för husbilar kommer direkt från fabriken och har aldrig visats tidigare. En helt fantastisk modul tycker vi! Kom och kika, och se vad du tycker!

Föreläsningar och fina priser

Idag, fredag, kommer vi hålla två föreläsningar; en om Skåne på förmiddagen och en om Polen på eftermiddagen. Under föreläsningen om Polen bjuds det på goodiebags till åhörarna!

Om du istället kommer på lördagen finns chans att vinna riktigt fina priser. Du som kommer på föreläsningen om Kristalldalen i Tjeckien (lördag kl. 11) eller Glasriket i Småland (lördag kl. 14) har chans att bli en lycklig vinnare!

Missa heller inte att vi på lördagen delar ut pris till ”Årets Destination kl. 13:45”. Söndagen då? Då blir det föreläsningar om Tyskland och Schweiz! Läs mer om mässan här.

Missade du förra Happy Friday? Läs Jobb, promenader och husbåtsliv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev