Meny Stäng

Event, vårkänslor och … ingenting

Annons

Vi hann bara komma hem från husbilsmässan i Kista innan det var dags för två event. Det är tur att vårsolen lyser och ger energi! Vi önskar alla läsare en fin fredag och skön helg. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi överlevde mässan

I söndags eftermiddag var mässan Husbil Sthlm 2022 avslutad, och det var dags att packa ihop och åka hem. Vi packade, lastade in i släpet, bar ner i förrådet, lämnade tillbaka släpet … och åkte och hämtade pizza. Puh!

Mässan bjöd på fantastiskt roliga dagar, men det var också utmattande förstås. Resten av veckan har det varit ”efterjobb” och tillfälle att andas ut …

Två event i Stockholm

Fast om vi ska vara helt ärliga så fick vi vänta lite med att andas ut. Måndagen bjöd nämligen på två event. Cyperns turistorganisation bjöd på lunch och Egypten bjöd på middag, tillsammans med information om resmålen.

Båda evenemangen var trevliga och gav oss bra kontakter. Vi planerar försiktigt för en privat resa till Egypten tillsammans med släkt och vänner, så vi ville gärna ha kontakter där. När det gäller Cypern blev vi riktigt inspirerade. Imorgon publicerar vi en hel artikel om maten som serverades på Restaurang Cypern och om det vi fick höra – som gör oss nyfikna på Cypern som resmål.

Egyptiska smårätter före huvudrätten

Sol och vårkänslor

Resten av veckan har vi jobbat, haft möten och promenerat i den härliga vårsolen. Under en av promenaderna blev det till och med en glass på Gräddnos Gelateria på Rörstrandsgatan. Fantastiskt god glass där!

Under en annan promenad gick vi till Solna centrum, och då passerar vi skylten mot ”Ingenting”. För dig som inte vet så kan vi berätta att Ingenting är ett kontors- och bostadsområde vid Tomteboda, i stadsdelen Huvudsta i Solna. Området har, liksom Ingentingskogen, fått sitt namn efter frälsegården ”Ingenting” som en gång i tiden lydde under Karlbergs slott.

I Pampas marina, där vi bor, pågår en hel del jobb på bryggorna. Det sitter också mycket folk på uteserveringen på restaurang K4.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Att vi överlevde mässan kanske, haha. Det är också riktigt skönt att det är vår och att solen skiner. Det uppskattar vi mycket! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer vara hemma några veckor till, innan vi ger oss av på en lång husbilsresa. Under den kommande veckan kommer vi vara hemma i husbåten. Vi jobbar bland annat med sommarens magasin och ska göra en intervju, en föreläsning och en hel del reseplanering. Vad du kommer kunna läsa om här på freedomtravel.se? Det blir en överraskning!

Missade du förra Happy Friday? Läs Idag öppnar Husbil Sthlm 2022 på Kistamässan

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev