Meny Stäng

Intervju och ett första pressmeddelande

Annons

Vilken vecka! Å ena sidan är dagarna enahanda, och vi sitter mest hemma i båten eller promenerar. Å andra sidan händer det ändå saker – via videomöten, telefonsamtal och samarbeten. Denna vecka resulterade i en extern artikel, en publicerad intervju och ett första pressmeddelande.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Artikel på Glasrikets webbplats

För ett litet tag sedan skrev vi en artikel om vår härliga höstresa i det småländska Glasriket, som nu har publicerats på Glasrikets webbplats. Du som läst våra reportage här på freedomtravel.se har ingen ny information att vänta, men artikeln är förstås är skriven på ett nytt sätt. Om du är nyfiken på att se den kan du kika här. Roligt att få vara med på deras sajt tycker vi!

Intervju på Tjeckiens webbplats

Peter har också blivit intervjuad om våra erfarenheter av att resa med husbil i Tjeckien, av en skribent som skulle skriva en artikel för Tjeckiens turistbyrå. Artikeln är nu publicerad på Tjeckiens webbplats och du kan läsa den här. Vi måste säga att det var roligt med intervjufrågorna, för det innebar att vi började tänka tillbaka på alla härliga resor i Tjeckien!

Ett första pressmeddelande på Mynewsdesk

Denna vecka har vi också fått upp vårt nyhetsrum på PR-sajten Mynewsdesk och fått ut vårt första pressmeddelande. Jippi! Här kan du spana in vårt nyhetsrum och här kan du läsa vårt första pressmeddelande, om du är nyfiken. Vi har tänkt på och planerat för detta länge nu, så det känns riktigt bra att vara på banan. Med tiden kommer vi förstås fylla nyhetsrummet med fler nyheter, bilder, event och annat.

Storm, matlagning och TV-serier

Annars då? Igår natt stormade det som sjutton. Jag (Helena) sov djupt och märkte ingenting alls. Peter var däremot uppe och samlade in alla kryddburkar från köksbänkarna så de inte skulle rasa ner på golvet …

Vi (läs Peter) fortsätter att laga mat med sous viden och jag äter glatt den ena smarriga rätten efter den andra. Jag kan meddela att kyckling blir fantastisk lagad i sous vide. Tillsammans med färsk pasta, tomatsås, majs, svarta oliver, kronärtskocka och vårlök blev det en favoriträtt som jag kommer be om igen.

På kvällarna kollar vi på TV-serier. Vi har nyss sett ”Goliat” på Amazon, som vi gillade mycket, men som är ganska speciell. Just nu tittar vi på ”Marco Polo” på Netflix, en serie som är både spännande och intressant. Alla historiska detaljer stämmer inte, men huvuddragen är någorlunda riktiga, och vi lär oss massor om Kina och Mongoliet på 1200-talet när vi samtidigt också läser på!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Det är väl att vi äntligen kommit igång med Mynewsdesk och fått ut vårt första pressmeddelande! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer? Ja, med risk för att upprepa oss så kan vi avslöja att vi fortsätter att hänga i Stockholm. Det blir husbåtsliv, jobb och kanske något museum. Happy Friday!

Missade du förra Happy Friday? Läs Sous vide, pocherade ägg och shopping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev