Meny Stäng

Aprilväder, träning och ”reseinspiratörer”

Annons

Puh, vilket aprilväder! Vinden har ruskat vår husbåt i alla riktningar och snön har yrt överallt omkring oss. Och dessutom har det varit kallt! Hur har vädret varit hos dig?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Aprilväder och husbåtsliv

Alltså, vilket aprilväder det blev! Påsken bjöd på sol och härlig vårvärme och sedan … pang! Snö, blåst och kastvindar från norr som fick prylar att ramla ner från bord och hyllor här i husbåten. Vi försökte att inte gå ut, men man kan säga att sånt här väder märks ändå, när man bor i båt.

Vi delade något filmklipp från ovädret på @freedomtravelnews på Instagram och den bästa kommentaren var att ”Nu kan det bara bli bättre!”. Ja, det är ju verkligen helt sant!

Träning, vila och bra TV-serier

Vi vilar mycket nu, efter en lång hektisk period, men vi har också börjat träna igen! Vi varvar ”power promenader” med träningsövningar framför ett program på skärmen. Förvisso har vi börjat lugnt och försiktigt, men det känns ändå bra att vara igång.

Till vilandet hör att vi kollar på teve. Eftersom vi aldrig ser på teve när vi reser (då har vi fullt upp med upplevelser + jobb framför datorn) så känns teve alltid lyxigt för oss.

Vi har bland annat sett filmen ”Hammarskjöld” (SF Anytime). Mycket intressant! Dessutom har vi sett klart ”Historien om Sverige” på SVT Play. Om du inte sett den – se den! En väldigt bra och medryckande genomgång av hela den svenska historien!

Hitta våra resor hos Sembo!

Reklam för Sembo: Under veckan har vi inlett ett samarbete med Sembo – resebyrån där du kan bygga och boka hela din resa från start till mål, oavsett om det är en flyg- eller bilsemester. Vi finns nu med på deras sajt som reseinspiratörer, där vi tipsar om olika resor som vi har gjort (eller rekommenderade delar av dem), genom att visa hur vi reste, var vi bodde etc.

Du hittar alla resor vi tipsar om på Helenas och Peters sida hos Sembo (reklam för Sembo). Än så länge har vi lagt in ett litet gäng resor, och med tiden kommer fler. Kika gärna in och se vad du tycker!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Vi lovar att vädret inte kvalar in på denna topplista, men kanske att vi har kommit igång med träningen. Det känns bra! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer är vi fortsatt hemma i husbåten i Stockholm. På FREEDOMtravel kan du vänta dig ett omfattande reportage om Kapstaden, samt flera artiklar om våra äventyr i Zimbabwe. Ett gästreportage om Mallorca kommer också. Stay tuned!

Missade du förra Happy Friday? Läs Påsk, husbåtsliv och återhämtning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev