Meny Stäng

FREEDOMtravel på roadtrip i Polen och Sydsverige

Annons

Denna vecka har FREEDOMtravel – Peter, Helena och Peters bror Micke som jobbar med oss – varit på roadtrip i Polen och Sydsverige. Det har varit en trevlig resa med bra möten (Happy Friday!), men det hände också en grej som inte var så kul …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Pyssel i husbåten

Vår vecka startade med ”pyssel” i husbåten. Vår luftvärmepump har länge varit trasig och gick inte att laga, och nu var det äntligen dags att byta! Vi hade köpt ny luftvärmepump och bokat in installatör … och båt.

Den yttre delen av luftvärmepumpen sitter på utsidan av båten, så för att installera den måste man stå på en båt vid sidan av husbåten. Installatören, som hade installerat massor av luftvärmepumpar, hade aldrig gjort installationen på det här sättet förut … Men det gick utmärkt! Nu har vi en äntligen en ny luftvärmepump!

På roadtrip

Resten av veckan har vi varit ute på roadtrip tillsammans med Peters bror Micke, som jobbar med oss på FREEDOMtravel, med annonsförsäljning. Du kan läsa om inledningen av roadtripen här: Med Polferries till Polen.

På färjan till Polen fick jag (Helena) för övrigt, för första gången på länge, tid att läsa. Just nu läser jag ”Hundparken” av Sofi Oksanen, som är mycket bra och intressant, om än lite mörk.

Härligt återbesök i Gdansk

Efter överfarten med Polferries fick vi återse härliga Gdansk. Vi har varit här några gånger, och vi älskar verkligen denna stad! Det är fantastiskt fint att strosa runt här, bland alla vackra husfasader och mysiga restauranger. Fotona nedanför tog jag under en tidig promenad i härligt morgonljus.

Fortsatt resa – och en trist händelse

Efter besöket fortsatte resan till Sczcecin och vidare tillbaka till Sverige. Vi berättar mer om det senare! Vi har inte bara turistat, utan framför allt haft möten med olika samarbetspartners. Det har fullt upp och väldigt intensivt.

Resan har inneburit många trevliga möten, men på slutet hände en trist grej. Peter blev nämligen, på resan upp genom Sverige, av med sin mobiltelefon, tillsammans med alla kontokort och alla andra sorters kort … Exakt hur det gick till vet vi inte, men den är spårlöst försvunnen trots idogt letande, ringande (den är avstängd) och försök att använda funktionen ”Hitta min iPhone”. Vi måste nog inse att den är borta …

Vi har inte ens hunnit fatta hur mycket krångel detta kommer innebära (bank ID, körkort, appar, foton, simkort, själva telefonen etc. etc). Till att börja med har vi spärrat bankkorten. Resten får vi ta tag i snart … Puh!

Bäst denna vecka

Vi kan ju inte bara tänka på den förlorade telefonen, så, vad har varit bäst denna vecka? Besöket i härliga Gdansk och alla bra och produktiva möten längs vägen! Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer måste vi ta tag i att ersätta allt i Peters förlorade telefon … Sedan har vi fullt upp, med möten, event, bransch-resemässa och en massa annat. Här på FREEDOMtravel blir det blandad kompott, bland annat lite Polen och Spanien. Nu passar vi på att önska en fin fredag!

WIFI.se

Missade du förra Happy Friday? Läs Italieninspo och premiär för Winter Lights på Skansen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev