Meny Stäng

FREEDOMtravel önskar God Jul

Idag är det den 24 december, vilket innebär att det är julafton. Denna dag är ju kanske inte lika magisk som när man var barn, men det är ju fortfarande en speciell dag, eller hur? Vi vill önska alla läsare och vänner en riktigt, riktigt God Jul!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Julafton och julstämning hemma

Vi kommer inte vinna något pris för bästa julpyntade hem, men vi har i alla fall lite julstämning hemma, med en liten gran, en mini-tomte och några juleljus. Vi är hemma i Stockholm denna jul och vi har planerat för en relativt lugn julhelg. Det blir firande med olika släktingar, och även några lugna dagar hemma. Det känns bra!

En väldigt speciell julbalkong

Förutom att man julpyntar hemma, så är det ju fint att det är jul runt om på stan. Vi har visat en del bilder på offentliga juldekorationer förut, men idag bjuder vi på en bild på en lite galen (på ett fantastiskt sätt!) privat balkong på Fridhemsplan i Stockholm. Den här balkongen har till och med ett eget Instakonto! På @julballen kan man läsa:

I try to spread light, love and happiness. 100% led strings and ofc 100% green electricity 💚 Mery X-mas!!🎅🏽🎅🏻🎄

Läsning och inspiration i juletid

Vi tänkte ta det lugnt idag och fokusera på julfirande. Om du vill ha lite julig läsning denna dag kan vi tipsa om några tidigare inlägg om julen:

Jultomtar i glas från Bergdalahyttan i Glasriket

Hur firar du jul i år?

Hur firar du jul i år? Är du hemma eller bortrest? Tar du det lugnt över helgen, eller är ni många som träffas? Har ni några speciella traditioner som absolut inte får missas …?

Julfigurer i glas från Orranäs glasbruk i Glasriket

Veckan som kommer

Vi ska vara hemma under veckan som kommer, och varva julfirande och ledighet med en del jobb. Efter jul börjar planerandet för nyårsfirandet! Precis som förra året ska vi fira in det nya året med våra vänner Lennart och Beata. Den gången blev det en nyårsmeny med 8 smårätter. Vi får se vad vi hittar på i år!

Nyårsfirande
En av rätterna i förra årets nyårsmeny

Missade du förra Happy Friday? Läs Julstämning och julbord med mycket grönt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev