Meny Stäng

Tack alla fantastiska läsare!

Annons

Idag vill vi gärna säga tack till alla våra fantastiska läsare! Varför? Ja, läs så förklarar vi varför vi blev så glada i veckan. Vi kan också berätta om positiv respons på vårt första pressmeddelande och om sushi på rullband. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ett stort tack till alla fantastiska läsare!

I onsdags publicerade vi ett inlägg som engagerade och väckte starka känslor. Vi fick massor av långa kommentarer, med olika synpunkter. Det är väldigt roligt när många engagerar sig, men det vi är allra mest glada över är att alla uttrycker sig med respekt för varandra och andra – även när ståndpunkterna är helt olika.

Vi vet att debattklimat ibland kan vara hårt och aggressivt på nätet, inte minst på Facebook och andra forum. Därför är vi oerhört glada över att ni som kommenterar här, uttrycker era åsikter så respektfullt och konstruktivt.

Olika åsikter är självklart välkommet och så länge man både lyssnar och framför sina egna poänger på ett sansat sätt så kan ju olika perspektiv bidra till ökad förståelse, istället för ökade klyftor. TACK för att ni som skriver här är så fantastiska, kloka och generösa!

Positiv respons på vårt första pressmeddelande

Förra veckan skickade vi ut ett pressmeddelande (vårt första!) som du kan se i vårt nyhetsrum på Mynewsdesk. Vi visste inte riktigt vilken respons vi kunde vänta oss, men vi fick en hel del positiv feedback i form av mejl, telefonsamtal och även några publiceringar

Bland annat syns vår nyhet på Alltomhusbilen.se. Missa för övrigt inte att kolla in den sajten om du är intresserad av husbilar! Du hittar massor av välskrivna och informativa reportage, inte minst om allting tekniskt kring fordonet.

Även den snygga och informativa sajten CampingSverige har valt att lyfta upp vår nyhet. Roligt!

Museum, shopping och sushi

Denna vecka har vi för övrigt hunnit med en mix av museum, shopping, sushi och möten. Veckans museum blev det trevliga och intressanta Historiska museet i Stockholm. I samband med detta besök blev det sushi i Fältöversten på Karlaplan.

En annan dag shoppade vi i den gigantiska gallerian Mall of Scandinavia i vår hemkommun Solna. Jag (Helena) hade presentkort på kläder både på Vero Moda och på H&M som jag ville använda. Om jag hittade något? Njä, modet var ganska trist nu tyckte vi, så jag passade på att shoppa på mig underkläder, linnen och strumpor. Sånt behövs alltid!

Sedan blev det sushi på rullband på restaurangen Budda Khan Teppanyaki. Detta är inte den bästa sushi vi ätit, men rullbandsgrejen är ju lite kul, så vi gillar ändå att komma hit. Man betalar en fast summa för lunch och sedan får man äta hur mycket man vill.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är ni, våra fantastiska läsare!!! Vi har också spånat en hel del kring FREEDOMtravels framtid, både med Peters bror som jobbar med oss som annonsförsäljare, och med vår webbutvecklare. Roligt och spännande!

WIFI.se

Vi är också glada för två fina reportage som skrivits av våra gästskribenter: Tre svenskamerikanska platser att besöka i USA av Ann-Louise Paulsson och Tips till nyblivna husbilsägare av Marlene Rindå Jikita. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Nästa vecka blir det jobb och möten, och vi ska också försöka se om vi ska kunna få till den tredje vaccindosen. Här på freedomtravel.se blir det ännu en cityguide till en svensk stad bland annat. Vilken? Ja, det får du se om du kikar in under veckan!

Missade du förra Happy Friday? Läs Intervju och ett första pressmeddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev