Meny Stäng

Mässa, arbete och en liten husbilstur

Vilka intensiva och roliga dagar vi haft på Seniormässan i Stockholm! Nu är vi hemma i husbåten, samtidigt som vi förbereder för möten och en kortare liten husbilstur. Happy Friday!

Happy Friday – varje fredag

Är du ny här på freedomtravel.se? Då kan vi berätta att vi varje fredag kör ett koncept vi kallar ”Happy Friday”. Det är en lite mer personlig artikel, då vi berättar om vår – Peter och Helenas – vecka, och försöker lyfta fram det positiva från veckan. Samtidigt vill vi gärna höra dina kommentarer, och om du kan berätta något positivt från din vecka!

Hemma hos oss – vår husbåt i Pampas marina i Stockholm

Seniormässan i Stockholm

Vi har spenderat tre dagar på Seniormässan i Stockholm. Riktigt roligt! Mässan har varit intensiv och många människor har besökt vår monter. fantastiskt roligt att träffa läsare, vänner, kollegor och mässbesökare! Att stå på mässa innebär att man får en massa input, frågor, förslag och tankar – och det gillar vi!

Vi kikade förstås också själva runt (i den mån vi hann), vilket bidrog till trevliga, intressanta och inspirerande möten. På bilden ser du Peter med 3D-glasögon hos företaget GoActive, som arrangerar resor för aktiva, i form av till exempel vandringsresor till spännande destinationer.

Hemma i Stockholm

Vi är hemma i Stockholm nu, efter vår senaste resa i Bohuslän. Du som följer oss vet att vi bor i husbåt i Pampas marina i Solna, och just nu ägnar vi oss åt husbåtsliv.

Den senaste veckan har dock varit väldigt intensiv, så hemma hos oss har det inte alls känts så ”stilla” som det ser ut på bilderna. Istället har det varit fullt av förberedelser för mässan – samtidigt som vi som vanligt skriver artiklar, svarar på mejl och bokar på möten.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är utan tvekan vårt deltagande på Seniormässan! Det har varit intensivt, men otroligt roligt. Happy Friday!

Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer snart, tillsammans med Peters bror Micke, ge oss av på en kortare husbilsresa till deras mamma, som bor i Gävle-trakten. De har inte träffat henne på ett tag, och vi ska hjälpa henne med lite olika saker. Sedan bär det av hemåt igen. Efter den här intensiva veckan ligger vi nämligen efter med allt, och vi har en hel del att ta igen!

Vad som händer här på freedomtravel.se? Det vet vi inte riktigt ännu, men bland annat har vi reportage kvar att skriva om Bohuslän!

Missade du förra Happy Friday? Läs Bohuslän, spännande hällristningar och snart mässa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev