Meny Stäng

Event med italienska smaker och utflykt till en ö i Mälaren

Fredag igen! Vi jobbar på att hålla i bra vanor under vardagarna, och den här veckan har vi också piggats upp av ett roligt event och en resa till en ö i Mälaren. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jobba på bra vanor

Vi fortsätter jobba på våra nya bra vanor. Vi joggar i Karlbergsparken varje vardagsmorgon, och nu är vi inne på fjärde veckan. Det känns riktigt bra att vi fortfarande håller i!

Karlbergs slott

Till lunch brukar vi i vanliga fall äta snabbnudlar, som man kokar upp på några minuter med färdig kryddblandning. Snabbt, billigt och enkelt! Men vi håller oss inte mätta så länge, så nu har vi börjat med att boosta nudlarna med bitar av kokt kyckling och broccoli. Både godare och bättre måltid!

Nudlar

Promenad till jobbet

Jag (Helena) jobbar hemifrån nu, men i veckan var jag en dag på jobbet för att få teknisk support på min dator. Vilka härliga höstfärger det är nu!

Promenad till jobbet

Event med italienska smaker

I veckan var det också dags för event igen. Det var två italienska regioner som presenterade, och därefter bjöds vi på italiensk middag. Både intressant och trevligt! Jag berättar lite mer snart. Så länge bjuder vi på en bild från vårt ”förmöte” på Vapiano. Eftersom vi visste att middagen skulle bli sen beställde vi varsin bruschetta. Bra att man kan beställa något litet!

Vapiano

På tur till en ö i Mälaren

Igår gav vi oss av till Ringsö i Mälaren, där våra vänner Lennart och Beata har byggt ett timmerhus. Vi ska spendera några dagar här, och vi har planer på att fiska genom att lägga nät, hjälpa dem att bygga en trappa, jobba vid datorerna i annan miljö och förstås umgås och ha trevligt.

Freedom

För att ta sig till Ringsö behöver man ha egen båt, så Lennart och Beata mötte oss med båt och körde oss över. Vi återkommer senare och berättar hur det går med fisket!

Ringsö
Lennart och Peter

Bäst denna vecka

Detta har varit en bra vecka! Hösten är vacker just nu och små höjdpunkter, som ett event och en resa till en ö i Mälaren, piggar upp. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Nu blir det öliv och fiske i några dagar. Nästa vecka är det också dags för en årlig viktig resemässa för branschen, även om den i år kommer vara lite anpassad efter omständigheterna. Jag hoppas också att jag snart ska hinna skriva om den polska staden Łódź, som vi blev riktigt förtjusta i men som jag inte hunnit skriva om ännu.

Karlbergs slott

Missade du förra Happy Friday? Läs Spännande möten, inspirerande TV-serie och tråkig diet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev