Meny Stäng

Full rulle igen – vi är ovana vid stress!

Det är full rulle för oss just nu. Hur blev det så egentligen? Vi hade nästan hunnit vänja oss vid de här lugna takterna. Nu vet vi knappt hur vi ska hantera att flera saker händer på en gång …!?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Från lugn och ro …

Så lugnt som vi haft det de senaste månaderna har vi nog aldrig någonsin haft det. Vi har inte rest, inte sprungit på event och inte ens varit på någon arbetsplats. Vi har i lugn och ro suttit vid datorerna hemma, och för att bryta enformigheten har vi då och då tagit oss ut på äventyr i naturen.

… till full rulle

Men nu har det plötsligt hänt så mycket att vi blivit stressade. Hur gick det till? Vi vet inte riktigt, men kanske är det bara så att allting plötsligt händer samtidigt.

När vi hade som tråkigast en dag kom vi på idén att vi skulle starta en webbshop. Vi har nämnt det en gång tidigare, men du kanske tror att det fallit i glömska? Inte alls! Det är massor av arbete bakom kulisserna. Roligt och spännande, men också lite nervöst.

Nu när vi fått hem husbilen håller vi förstås också på att arbeta med den. För ett tag sedan byggde vi om husbilens garage, och sedan har vi hållit på att byta luckor och fönster. Vi berättar snart mer om det!

Minns du att jag skulle hålla en föreläsning om min forskning i Bielefeld i Tyskland? Resan blev förstås inställd, men nu vill de att jag spelar in och skickar föreläsningen istället. Jag jobbar på Powerpoint-presentationen just nu, och försöker att inte tänka på momentet där jag ska sitta i båten och hålla en timmes föreläsning på engelska inför en låtsaspublik …

Peter åker också regelbundet upp till sina föräldrar nu, i Gävletrakten. Hans pappa är sjuk och det är riktigt mycket att ta tag i med bilar, försäkringar, räkningar, bankärenden, framtida boenden och så vidare. Fint att Peter och hans bror kan hjälpas åt!

Veckans tips!

Såg du tävlingen vi tipsade om igår? Missa inte! Om du varit i Tjeckien tävlar du superenkelt genom att dela ett foto från Tjeckien på Facebook och skriva varför du gillar just det stället. Tagga inlägget med #mintjeckienresa så är du med och tävlar! Stor chans att vinna fina tågbiljetter till Prag (som gäller till och med nästa sommar!).

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är väl att det har blivit sommar!? Vi är också glada att vi nu hunnit fixat ytterligare saker med husbilen. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

I veckan ska vi både ta hand om husbilen och låta den rulla. Du kommer bland annat kunna läsa om byte av luckor och fönster på husbilen, och om en liten cykelutflykt som blev betydligt mer intressant än väntat!

Missade du förra Happy Friday? Läs Husbilen och elcyklarna är redo för äventyr

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev