Meny Stäng

Äntligen lite ordning och reda på FREEDOMtravel

Annons

Äntligen lite ordning och reda på FREEDOMtravel! Vi är mestadels hemma i husbåten och jobbar, vilket innebär att vi hinner få ordning på ett och annat. Denna vecka har vi skapat ordning bland alla länder på sajten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hemmaliv i husbåten

Ja, det är hemmaliv i husbåten som gäller för oss just nu. Inte så dumt faktiskt! Vi är trötta hela tiden känns det som. Sedan kan man ju fråga sig om det är vintertrötthet eller postflunsan-trötthet eller postresande-trötthet. Egentligen spelar det ingen roll. Vi sover mycket, promenerar lite och tittar en del på TV-serier. Resten av tiden jobbar vi.

Bättre ordning på FREEDOMtravel – lättare att hitta länder

Under den här veckan har vi jobbat lite med strukturen och ordningen på FREEDOMtravel, så att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta reportage om olika länder. Du kan leta i toppmenyn om du vill. Där har vi nu strukturerat upp Europa lite bättre, så att ”Centraleuropa” fått en egen rubrik. En del andra länder har också fått nya, lite mer logiska, placeringar.

Vi har också lagt in fler länder under Afrika. Eftersom vår flitiga skribent Anna Nilsson Spets skrivit så många spännande reportage om afrikanska länder, så har det blivit många nya länder att strukturera under Västafrika, Östafrika och Södra Afrika.

Som vanligt finns det ytterligare ett sätt att hitta länderna. Om du scrollar ner på startsidan hittar du rubrikerna ”Se och göra i Europa” och ”Se och göra i världen”. Där hittar du också alla länder, och om du klickar in på dem hittar du alla reportage.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Att vi äntligen fått tid att strukturera upp saker på FREEDOMtravel. Vi är inte klara ännu, men vi har i alla fall hunnit fixa en hel del av det som stod på agendan. Dessutom har vi träffat familj och släkt, vilket förstås är trevligt. Och så går Peter all in för att laga god mat till mig (Helena) och det är ju definitivt Happy Friday för mig!

Din tur … Vad kan du lyfta upp som positivt från veckan? Som vanligt behöver det inte vara något stort.

En av veckans måltider: kalkonbröst, bacon, stekt potatis, hemlagad gräddsås samt sparris, sockerärtor och zucchini

Veckan som kommer

Vi är hemma i husbåten, i Stockholm, just nu och kommer fortsätta vara det ett litet tag framöver. Vi ägnar oss helt enkelt åt arbete, vila och umgänge. Här på FREEDOMtravel kommer det bli en blandat kompott med fokus på både resor och jul, och kanske mat.

Missade du förra Happy Friday? Läs Hyrbilsresa, julbord och riktig vinter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev