Meny Stäng

Prag, Stockholm och ny resa på gång

Vi är hemma i Stockholm igen, efter en fantastiskt fin resa i Crystal Valley i norra Tjeckien samt i Prag. Nu gör vi oss redo för nästa spännande resa. Happy Friday!

En långhelg i Prag

Vi spenderade runt fem dagars pressresa i Crystal Valley i norra Tjeckien, och avslutade sedan med en långhelg i Prag på egen hand. Fantastiskt att komma tillbaka till Prag! Tjeckiens huvudstad är verkligen fantastiskt vacker och bjuder på massor av överraskningar i form av vackra trädgårdar, mäktiga kyrkor/operor/bibliotek, annorlunda museer och intressanta smakupplevelser.

Hemma i Stockholm

Just nu är vi hemma i Stockholm en vecka. Vi har hunnit träffa några vänner, men i övrigt är det mest promenader och jobb denna vecka. Det känns som att vi ligger efter med precis allt, så det är bara att jobba, jobba, jobba!

Presenttips inför Fars Dag

Vi passar också på att ge några presenttips inför Fars Dag (reklam för vår webbshop). Fars Dag inträffar i år den 14 november, och om du vill ha presenttips så har vi samlat förslag på mindre men personliga prylar som kan passa fint. Här hittar du Fars Dag-presenterna!

Vi lovar vanligtvis leverans inom 3-5 arbetsdagar, men när vi är bortresta kan vi ibland behöva ändra leveransvillkoren till 5-7 arbetsdagar. Observera att leveransen många gånger är snabbare än vad vi lovar. Har du extra bråttom att få en produkt levererad? Hör av dig så talar vi om vad som är möjligt!

Ny resa på gång!

Vi har knappt hunnit landa i Sverige känns det som, och en ny resa är redan på gång. Vi ska till Turkiet på en pressresa för att uppleva Istanbul samt det exotiska Kappadokien (bilden). Vi har aldrig varit i Turkiet, så detta ska bli väldigt spännande!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är förstås resan till Tjeckien. Det spelar ingen roll hur många gånger vi besöker detta land, vi förundras fortfarande över vilken fantastiskt land detta är att resa i. Denna gång besökte vi landet med flyg, men Tjeckien är också ett finfint husbilsland.

Din tur! Vad kan du lyfta fram som positivt från veckan?

Veckan som kommer

För vår del blir det nu förberedelser för Turkiet, och därefter Turkiet-resa. På bloggen kommer det handla om Prag och om Turkiet.

Missade du förra Happy Friday? Läs 3 spaningar från norra Bohemia, Tjeckien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev