Meny Stäng

Festlig middag, sommarhetta och snart utlandsresa

Annons

Puh vilken sommarhetta! Det är ju helt fantastiskt, men också lite utmattande. Vi försöker få livet att gå ihop samtidigt som vi njuter av sommaren och husbåtslivet, och planerar för en snar utlandsresa. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Trevlig kväll med aktiesparartips och festlig middag

Förra helgen blev vi inbjudna till Peters son Robin och hans fru Alexandra, tillsammans med våra vänner Lennart och Beata. Det hela startade med att Robin och Alexandra nämnde att de gärna ville ha aktiesparartips. I ett annat sammanhang sa Lennart att det var lite tråkigt att ingen var intresserad av hans aktiesparartips …

Vi bestämde oss för att sammanföra, vilket blev väldigt lyckat. Översta bilden är från promenaden från oss till Robin och Alexandra. Bilderna nedanför är från den helt fantastiska middagen vi blev bjudna på. Lennart och Beatas 9-åriga barnbarn, som följde med, konstaterade att “det var som på restaurang”, och vi kunde bara hålla med.

  • Förrätt: Krämig sparrissoppa med räkor och röd rom
  • Huvudrätt: Tryffelpasta med salami
  • Efterrätt: Glass med skirat smör på någon slags knäckigt rån

Heta sommardagar

Resten av veckan har vi pustat i sommarhettan. Det är fantastiskt med solen, den blå himlen, alla små båtar och SUP:ar som glider förbi, och alla sommarljud från människor som hoppar och plaskar i vattnet. Att bo i husbåt i detta läge är förstås helt fantastiskt!

Men (får man säga det ordet i sammanhanget?) det är svårt att få något gjort i värmen. Vi har alla fönster öppna, dricker vatten, vilar … men det hjälper liksom inte. Vi är totalt utmattade och har noll energi. Till och från får jag (Helena) också huvudvärk av värmen. Ok, nog klagat! Det är ju samtidigt helt underbart!

Snart pressresa – till ett nytt land

Nu är det bara några dagar kvar. Vi åker alldeles snart på den första “ordentliga” pressresan utomlands på väldigt länge. Resan går till ett land där vi aldrig varit förut, så det blir spännande. Kika in här på tisdag så får du veta mer!

Bäst denna vecka

Trots trötthet och energilöshet är det ju fantastiskt att uppleva riktig högsommar i Sverige! Nu när vårt FREEDOMtravel Magasin är klart är det ju också en sak som vi faktiskt kan slappna av ifrån. Och så har vi passat på att njuta av god mat! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer blir det utlandsresa för vår del. Vi kommer rapportera lite på bloggen, men varva med färdigskrivna inlägg från Sverige-resan (eftersom pressreseschemat är späckat). Missa inte att kika in här under veckan!

Missade du förra Happy Friday? Läs Blidö, firande och husbåtsliv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev