Meny Stäng

Sverigepremiär för “FREEDOMtravel magasin” 2021

Annons

Nu är vårt magasin äntligen klart, och sammanlagt 100 000 ex håller som bäst på att levereras till campingar och husbilsåterförsäljare runt om i Sverige. I dagens inlägg hittar du en länk till en digital version av magasinet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att utveckla magasinet

Det har varit väldigt roligt att utveckla magasinet, men också en hel del jobb. Även om vi är vana att skriva, och även om vi skrivit reportage för andra tidningar förut, så har det varit en helt ny erfarenhet att ta fram ett eget magasin.

Som tur är har vi fått fantastiskt bra hjälp av Peters bror Micke, som sålt annonser och har lång erfarenhet från tidningsbranschen samt företaget Mediapress i Skåne, som hjälpt oss med allt från layout till tryck. För egen del har det varit mycket jobb med allt från planering till skrivande och fotoredigering.

Nu är magasinet klart!

Nu är magasinet klart, och det känns fantastiskt roligt. Ambitionen har varit att ha mycket fokus på resmål, en stor andel redaktionellt material samt bra och relevanta annonsörer. Vi känner oss riktigt nöjda, inte minst med tanke på att detta är första gången vi gör något liknande.

Vi planerar redan för att göra om äventyret nästa år. Planen är då att börja i ännu mer god tid, och kunna asvluta med en lite tjockare slutprodukt.

Så här kan du få tag på magasinet

Magasinet delas ut till 600 campingar mellan Mora och Ystad samt till 100 husbils- och husvagnsåterförsäljare, i sammanlagt 100 000 exemplar. Den levereras ibladad i tidningen Husbil och Husvagn på väg, som en gratistidning, och du kan till exempel titta efter den i campingarnas receptioner.

Utöver dessa 100 000 exemplar har vi beställt ett gäng extratidningar, som vi kan dela ut. Om du driver eller jobbar på något ställe där du tror att den passar att dela ut kan du mejla oss och fråga om vi kan skicka ett gäng ex.

Om du inte får tag på magasinet fysiskt, eller om du är nyfiken redan nu, kan du kika på den digitala versionen. Klicka på länken nedanför så kommer du till magasinet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev