Meny Stäng

När det händer ingenting – och samtidigt massor

På ett sätt känns det som att absolut ingenting händer, och samtidigt känns det som att precis allting händer på en och samma gång. Som att någonting stort och spännande är i rullning.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lugnet före stormen?

Å ena sidan händer extremt lite i våra liv. Vi är mestadels hemma, träffar väldigt få personer och reser i stort sett aldrig utanför länet. Samtidigt känns det som att det händer massor. Vi har full rulle i webbshopen, varuprover på nya produkter är på ingång och flera företag har ringt upp om olika spännande samarbetsförslag. Vi arbetar för fullt med projektplanering och webbsidesutveckling. Det känns som att något är i rullning …

Helg på Blidö (med jobb)

I dessa coronatider rör vi oss nästan ingenstans, förutom på promenader till mataffären eller runt närområdet. Förra helgen tog vi ändå beslutet att åka till Peters bror Micke och hans fru Nilla på Blidö. Anledningen var att vi har ett spännande samarbete på gång med Micke, som kommer börja jobba tillsammans med oss och bloggen. Vi berättar förstås mer när det hela landat lite mer!

Vi träffades i helgen för att planera och hjälpa Micke att sätta upp en hemsida. Mysigt att komma till Blidö! Oftast bor vi i husbilen när vi är här, men den här gången bodde vi i den lilla röda sjöstugan (till höger i bild). Väldigt charmigt!

Paket från Jultomten

När vi kom hem till husbåten igår stod en liten papperspåse med godsaker utanför dörren. På påsen fanns en liten inbjudan till glöggknytis på bryggan i helgen som kommer. Antagligen tillsammans med grannarna, men å andra sidan stod det att påsen är från … tomten? Vilken fin tanke, eller hur!?

Julplanering

Alltså, hur planerar man julen i år? Man kan umgås med några få, men sedan kan man ju inte träffa andra veckan innan eller veckan efter. Inte helt lätt att planera! Vi tror att vi kommer träffa Peters söner runt jul, och så får det bli karantän veckan innan och efter. Hur gör ni …??

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att det känns som att en massa saker är på gång att hända kring bloggen. Det är lite svårt att sätta fingret på vart vinden kommer bära oss, men det är spännande! Vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Julen närmar sig och vi planerar för god mat och (någon enstaka) träff med närmaste familjen. På bloggen blir det julstämning och annat kul. Önskar en fin fredag!

Missade du förra Happy Friday? Läs Julbelysning, kändisspotting och paket i olika riktningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev