Meny Stäng

Lyxbio, vinterförvaring och besök från utlandet

Annons

Vilket vinterväder vi fick! När det är så här kallt och vitt tycker vi att det är riktigt fint. Som tur var hann vi ställa in husbilen på vinterförvaring precis innan snön. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bio på Capitol – No Time to Die

Förra helgen var vi på bio och såg nya Bond-filmen ”No Time to Die”. Jag vet verkligen inte när vi var på bio senast – det måste ha varit ganska många år sedan. Filmen var riktigt bra och överraskade dessutom rejält på slutet (om man inte läst spoiler-recensioner, vilket vi inte hade gjort). Extra kul att se filmen var det förstås eftersom vi nyligen besökt James Bond Museum i Småland!

Vi måste också säga att biografen Capitol, på St Eriksgatan i Stockholm, är en väldigt trevlig biograf. Inte nog med att man sitter i sköna fällbara fåtöljer och att filmen presenteras av en levande människa – man kan också beställa lite lyxigare tilltugg från salongsmenyn, i form av till exempel vin och oliver.

På utvalda visningar finns dessutom ett antal platser där man kan beställa dine-in och exempelvis njuta av havsabborre eller löjromspizza framför bioduken. Eller så äter man i bistron, före eller efter filmen. Hit går vi gärna tillbaka!

Husbilen på vinterförvaring

Vår älskade husbil tog med oss på en härlig runda i Småland i mitten av november, men det fick bli årets sista husbilsresa. Nu har vi lämnat in husbilen på vinterförvaring i en uppvärmd lada.

Vi kommer förstås sakna FREEDOM under vintermånaderna, men det känns riktigt skönt att den ska få stå inomhus denna vinter. Vi är också glada att vi hann få in den under tak innan snön kom – det var i sista sekunden!

Besök från Norge

Den här veckan har vi besök av den norska instagrammaren Hannah, från @hannahlates som vi lärde känna på en resa i Bulgarien tidigare i år. Hon ska på några möten i Stockholm och bor hos oss i husbåten under tiden. Fantastiskt roligt att ses igen! Vi hade väldigt roligt tillsammans i Bulgarien, och när vi ses nu känns det som att vi har massor att prata om!

En trevlig kväll på restaurang Asian Post Office

Härliga vinterdagar

Det har blivit kallt i Stockholm, och det är ju faktiskt riktigt fint när snön lägger sig i stan. Jag (Helena) promenerade med Hannah till hennes möten i stan igår, och passade på att ta några foton under promenaden.

Jag vet inte hur många gånger jag har fotat Karlbergs slott, men det är ju alltid lika fint. Eller så är det lite extra fint när det ligger inbäddat i vintervit snö!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi lyckats fixa vinteförvaring till husbilen, och att vi hann köra dit bilen innan snön kom! Det är också fantastiskt roligt att ha Hannah på besök. Dessutom har vi mycket på gång. Peter har haft (och har) sammanlagt fem (!) möten med olika samarbetspartners denna vecka. Vi kommer förstås berätta mer framöver! Nu vill vi gärna höra vad som varit bäst under din vecka …!!

Veckan som kommer

Vi kommer fortsätta hålla oss hemma i husbåten, i Stockholm. Nästa vecka har vi fyra möten med samarbetspartners samt ett julbord inbokat, så det kommer nog inte bli tråkigt! Vi har inte hunnit planera vad som kommer publiceras på freedomtravel.se … men som vanligt blir det ett reportage varje morgon klockan o6:00!

WIFI.se

Missade du förra Happy Friday? Läs Gästskribenter på FREEDOMtravel och inspiration från Lettland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev