Meny Stäng

Avslut på resan, tidningsintervju och nya resplaner

Annons

Då var det dags att avrunda den här husbilsresan … Men vi har massor av resmål kvar att skriva om, och snart har vi nya resor på gång. Happy Friday!

Besök hos husbilsvänner

Det är inte så ofta vi tar oss tid att träffa och umgås med vänner längs vägen. Ibland beror det på att det är svårt att hålla reda på var alla bor, och ibland på att vi har lite för mycket att göra. Men man måste ju också slappna av ibland och umgås. Supertrevligt att hänga en kväll med Tiina, Jim och fina lilla Alvin från bloggen Hobby on the road. Tack för gästfriheten och en trevlig kväll!

Som vanligt är det perfekt att ha huset med sig när man är bortbjuden. Den här gången fick vi dessutom en snygg entré till husbilsdörren. Ingen risk att gå fel, även om det blev några glas vin på kvällskvisten!

Avslut på husbilsresan … för den här gången

Det kändes som att vi skulle vara på rull jättelänge, och vi trodde absolut att vi skulle hinna från norra Skåne till Strömstad på fem veckor. Men tji fick vi! Vi hann inte ens upp till Göteborg innan det var dags att vända.

Vi hann med en hel del spännande mellan Varberg och KABE/Adrias husbilsmässa i Jönköping, men detta har vi inte hunnit skriva om ännu. Bland annat två slott (varav det ena helt sagolikt!) och en stad som överraskade oss med fantastiska konstupplevelser (samt de sköna lirarna på den översta bilden). Kan du gissa var vi varit …?

Nya resplaner

Vi har nu åkt hem för att fixa sånt som behöver fixas – fira bemärkelsedagar, ta hand om jobbgrejor, hämta paket med reservdel till Peters elcykel, hantera produkter i webbshopen med mera.

Efter detta var vi sugna på att ge oss iväg och fortsätta där vi slutade, men nu ser det ut som att vi ska till Tjeckien istället, och det är ju inte fel det heller. Happy Friday!

Vi har inte kunnat cykla sedan Halmstad … men nu ska det snart gå bra igen!

I tidningen ”Husbil och Husvagn på väg”

Vi har förresten synts i en tidning igen, i senaste numret av Husbil och Husvagn på väg. Roligt! Fotograf till översta fotot på oss är Lasse Persson.

Bäst denna vecka

Vi vet knappt vilken dag eller vecka det är längre … Men vi lever fortfarande på minnena från vårt senaste härliga stadsbesök. Dessutom var det ju riktigt kul att besöka mässan i Elmia. Vi har skrivit om husbilar 2021 och plåtisar 2021 från mässan. På söndag kommer ett reportage om husvagnarna – då kan du få veta i vilken vagn Peter sitter så här bekvämt! Och du då … vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer vara hemma i Stockholm, och på bloggen kommer det handla om sagoslott, husvagnar, museer och en väldigt trevlig stad. Så missa inte det!

Missade du förra Happy Friday? Läs Härliga Halland – längs kusten med husbilen

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev