Meny Stäng

Travel News Market 2016 – resemässa och fest

I torsdags hängde vi på rese(bransch)mässan Travel News Market, som hölls i Friends Arena här i Solna. Eller rättare sagt, det var väl mest Peter som hängde där under dagen. Jag jobbar ju, men jag dök upp lagom till middagen och minglet …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Slutsåld mässa med 800 besökare

Travel News Market är en stor branschmässa som i år var slutsåld, med 122 utställare och 800 besökare. Utställarna representerar flygbolag, länder, destinationer och hotellkedjor. Besökarna är människor från turism- och besöksnäringen i Sverige.

Vi hade nog tänkt att vi skulle skapa lite nya kontakter, men tiden gick så himla fort. Ni vet, som det gör när man träffar en massa trevliga bekanta hela tiden som man absolut vill prata med. Först träffade vi alla våra samarbetspartners som vi redan har bra samarbeten med – ni vet Kroatien och Tjeckien och Malta och sådär. Och sedan … alla resebloggare!

En oväntad kram

Helt plötsligt kom det fram ett par och kastade sig över oss med en kram. Alltså, jag har världens sämsta ansiktsminne, vilket ofta är ganska pinsamt, men till mitt försvar har vi faktiskt aldrig träffat Daniel och Annika (översta bilden) på riktigt förut.

Däremot är deras blogg nog en av de allra första resebloggarna jag började läsa. När jag började blogga 2009 fanns det ju inte alls en massa resebloggar som nu, men bloggen Bring bling to everything fanns redan då! Och nu har Daniel och Annika skaffat en … husbil! Kul vad!? Det var i alla fall fantastiskt roligt att äntligen träffa dem!

Fler vänner från bloggvärlden

Efter den goda middagen (som Dubai bjöd på) var Daniel och Annika tvungna att köra tillbaka hem till Åhus (ja du läste rätt!). Vi tog istället ett glas vin till och minglade runt ett tag  och träffade många av våra bloggvänner.

Vi träffade också Cecilia och Anna som tidigare jobbade på Travellink, men som nu själva ordnar en massa spännande och proffsiga grejor, som till exempel “Travel Blog Events” för resebloggare. Två sköna personer som vi är väldigt glada att vi har lärt känna! (Och om du tycker att du känner igen Cecilia så kan det bland annat bero på att vi hängde en del tillsammans i Ungern i somras.)

Cecilia, Anna och Peter på Travel News Market
Cecilia, Anna och Peter på Travel News Market

Den här helgen har vi faktiskt hunnit med ytterligare två (!) mässor och en kryssning. Vi har liksom svårt att hinna med att berätta om allt i realtid … men det kommer! Hur har din helg varit?

Översta bilden i inlägget: Daniel, Helena, Annnika och Peter på Travel News Market i Friends Arena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev