Meny Stäng

Better Bloggers blir Influencers of Sweden

Vi är sedan länge med i Better Bloggers – Sveriges yrkesnätverk för bloggare. Igår kväll var vi med när grundaren Linda Hörnfeldt hade release på det som Better Bloggers kommer bli från och med nu: Influencers of Sweden. Det är inte bara namnet som blir nytt utan också en hel del annat.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bra verktyg för bloggare

Vi har haft stor nytta av Better Bloggers genom vårt medlemskap. På deras sida har det alltid funnits bra information om sånt som juridiska regler för bloggare och hur man samarbetar med företag på rätt sätt. I Facebookgruppen har man dessutom kunnat stöta och blöta sånt som bloggare funderar över.

Massor av nyheter

Nu blir Better Bloggers Influencers of Sweden – anledningen till att använda ordet ”influencers” är att man inte välkomnar bara bloggare, utan också Instagrammare och Youtubare. En nyhet är att det nu blir en styrelse där också Sara Rönne från Träningsglädje och Clara Lidström från Underbara Clara ingår.

Det blir en ny medlemsportal (finns ännu bara som beta-version) där man kan välja mellan hobbymedlemskap (gratis) eller professionellt medlemskap (500 kr/år). Här kommer man bland annat kunna göra en egen profilsida, få tillgång till dokumentmallar, möjlighet att sälja tjänster (t.ex. foton) och förstås information om seminarier och träffar. Det blir intressant att se vad det kan ge!

Linda Hörnfeldt
Linda Hörnfeldt presenterar Influencers of Sweden

Mingel med bloggare

Vi bjöds på bubbel, mackor och förstås på en massa mingel med andra bloggare. Det är alltid lika roligt både att träffa kända och okända ansikten på sådana här träffar. Flera av våra vänner bland resebloggarna var på plats och det var förstås kul att träffas och prata om de senaste resorna. På vägen hem hann vi också med att prata med Susanne som driver matbloggen Recepten.se.

Petra Nordin från Pellas Inspiration, hennes man Marko och Peter
Petra Nordin från Pellas Inspiration, hennes man Marko och Peter
Mingel med resebloggare
Jeanette från Jeanette Seflin, Linda-Marie, Katarina från Äntligen Vilse och Sofia från Fantasiresor
Bloggmingel
Livligt mingel bland bloggarna. I mitten syns Clara från Underbara Clara och Jonna från Jonna Jinton

Översta bilden: Influencers of Swedens styrelse: Sara Rönne, Clara Lidström och Linda Hörnfeldt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev