Menu Close

Paremmista bloggaajista tulee Ruotsin vaikuttajia

Olemme jo pitkään olleet osa Better Bloggers - Ruotsin bloggaajien ammattilaisverkostoa. Eilen illalla olimme paikalla, kun perustaja Linda Hörnfeldt julkisti sen, mikä Better Bloggersista tulee tästä lähtien: Influencers of Sweden. Uutta ei ole vain nimi, vaan myös monet muut asiat.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Loistavia työkaluja bloggaajille

Olemme hyötyneet suuresti Better Bloggersista jäsenyytemme kautta. Heidän sivustollaan on aina ollut hyvää tietoa esimerkiksi bloggaajien oikeudellisista säännöistä ja siitä, miten toimia yritysten kanssa oikealla tavalla. Facebook-ryhmässä olemme myös voineet keskustella asioista, joita bloggaajat pohtivat.

Paljon uutisia

Nyt parempia bloggaajia Ruotsin vaikuttajat - Syy sanan "vaikuttajat" käyttämiseen on se, että emme ota vastaan vain bloggaajia, vaan myös instagrammaajia ja youtubettajia. Yksi uutuus on, että nyt hallituksessa on mukana myös Sara Rönne, joka on toimittaja Liikunnan ilo ja Clara Lidström Ihana Clara mukana.

Tulossa on uusi jäsenportaali (vain beta-versio), jossa voit valita harrastajaliiton (ilmainen) tai ammattilaisjäsenyyden (500 kruunua/vuosi). Täällä voit luoda oman profiilisivun, käyttää asiakirjamalleja, myydä palveluita (esim. valokuvia) ja tietenkin tietoa seminaareista ja kokouksista. On mielenkiintoista nähdä, mitä se voi tarjota!

Linda Hörnfeldt
Linda Hörnfeldt esittelee Ruotsin vaikuttajat (Influencers of Sweden)

Tutustu bloggaajiin

Meille tarjottiin kuplivaa, voileipiä ja tietenkin paljon seurustelua muiden bloggaajien kanssa. Näissä tapahtumissa on aina hauska tavata sekä tuttuja että tuntemattomia kasvoja. Useita ystäviämme matkabloggaajien joukossa oli paikalla, ja oli tietysti hauskaa tavata ja jutella uusimmista matkoista. Kotimatkalla ehdimme myös jutella ruokablogia pitävän Susannen kanssa. Recepten.se.

Petra Nordin från Pellas Inspiration, hennes man Marko och Peter
Petra Nordin Pellas Inspirationista, hänen miehensä Marko ja Peter
Mingel med resebloggare
Jeanette Jeanette Seflinistä, Linda-Marie, Katarina Äntligen Vilseistä ja Sofia Fantasiresorista.
Bloggmingel
Bloggaajien vilkasta seurustelua. Keskellä ovat Clara Wonderful Clarasta ja Jonna Jintonista.

Yläkuvassa: Ruotsin vaikuttajien hallitus: Sara Rönne, Clara Lidström ja Linda Hörnfeldt.

Tilaa uutiskirjeemme