Menu Close

Travel News Market 2016 - matkamessut ja juhlat

Viime torstaina hengailimme Travel News Market -messuilla, jotka pidettiin Friends Arenalla täällä Solnassa. Tai oikeastaan lähinnä Peter hengaili siellä päivän aikana. Minä olen töissä, mutta saavuin paikalle juuri ajoissa illalliselle ja seurustelemaan ...

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

800 kävijän loppuunmyydyt messut

Travel News Market on merkittävä messutapahtuma, joka oli tänä vuonna loppuunmyyty, ja siellä oli 122 näytteilleasettajaa ja 800 kävijää. Näytteilleasettajat edustavat lentoyhtiöitä, maita, matkakohteita ja hotelliketjuja. Kävijät ovat Ruotsin matkailu- ja ravintola-alan ihmisiä.

Olimme ajatelleet, että saisimme uusia kontakteja, mutta aika kului. niin nopeasti. Tiedäthän, niin kuin silloin, kun tapaa koko ajan paljon mukavia tuttuja, joiden kanssa haluaa ehdottomasti jutella. Ensin tapasimme kaikki kumppanimme, joiden kanssa meillä on jo hyvää yhteistyötä - tiedättehän Kroatian, Tšekin tasavallan ja Maltan ja niin edelleen. Ja sitten ... kaikki matkabloggaajat!

Odottamaton halaus

Yhtäkkiä eräs pariskunta tuli ulos ja heittäytyi meille halaamaan. Minulla on maailman huonoin kasvomuisti, mikä on usein melko noloa, mutta puolustuksekseni sanon, ettemme ole koskaan aiemmin tavanneet Danielia ja Annikaa (ylin kuva) oikeassa elämässä.

Kuitenkin, heidän bloginsa on luultavasti yksi ensimmäiset matkablogit Aloitin lukemisen. Kun aloitin bloggaamisen vuonna 2009, matkablogeja ei ollut paljon, kuten nyt, mutta blogi... Tuo blingiä kaikkeen oli jo silloin olemassa! Ja nyt Daniel ja Annika ovat saaneet ... matkailuauton! Mikä on hauskaa? Oli joka tapauksessa hauskaa tavata heidät vihdoin!

Lisää ystäviä blogimaailmasta

Herkullisen illallisen jälkeen (jonka Dubai tarjosi) Danielin ja Annikan oli ajettava takaisin kotiin Åhusiin (kyllä, luit oikein!). Sen sijaan joimme vielä lasillisen viiniä ja seurustelimme jonkin aikaa ja tapasimme monia blogiystäviämme.

Tapasimme myös Cecilian ja Annan, jotka työskentelivät aiemmin Travellinkissä, mutta jotka nyt järjestävät itse paljon jännittäviä ja ammattimaisia asioita, kuten "matkablogitapahtumia" matkabloggaajille. Kaksi upeaa ihmistä, joihin olemme erittäin iloisia, että saimme tutustua! (Ja jos luulet tunnistavasi Cecilian, se voi johtua osittain siitä, että hengailimme paljon yhdessä). yhdessä Unkarissa viime kesänä).

Cecilia, Anna och Peter på Travel News Market
Cecilia, Anna ja Peter Travel News Marketissa

Tänä viikonloppuna olemme itse asiassa ehtineet osallistua vielä kahteen (!) messuun ja risteilylle. On aika vaikea pysyä kaikessa reaaliajassa mukana ... mutta kyllä se siitä! Miten teidän viikonloppunne on mennyt?

Ylin kuva postauksessa: Daniel, Helena, Annnika ja Peter Matkailuuutisten markkinoilla Friends Arenalla.

Tilaa uutiskirjeemme