Menu Close

Päivä matkabloggaajana

No niin, nyt mennään, ja tämä on Peterin kirjoitus. Olemme lähteneet luomaan uutta uraa, ja suljin rakennusyritykseni vuonna 2015. Olen työskennellyt 6 viikkoa tänä vuonna saadakseni rahaa, mutta Helena on nyt se, joka tukee meitä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Tutkin digitalisaatiota ja sosiaalista mediaa useita tunteja päivässä. Käyn kokouksissa, seminaareissa ja luennoilla, ja olen yhteydessä kaikkiin Euroopan matkailutoimistoihin. Teen myös kovasti töitä saadakseni mainontaa blogiin ja puhun ja kirjoitan mahdollisimman monelle yritykselle. Saatamme antaa periksi, EI... Tunnet meidät!

Päivä töissä

Tiistai: Aamulla klo 8-10 pidin aamiaisseminaarin Differ-nimisen tapahtumayhtiön kanssa aiheesta "The new ecosystem for loyalty". Elävien ihmisten tapaaminen on hitti, kun yleensä on jumissa veneessä tietokoneen kanssa, joten hymyilee suurimman osan ajasta.

Muut varmaan luulevat, että olet voittanut kenossa suurimman palkinnon tai jotain, haha. Haluan kaikki tiedot kaikista yrityksistä, ja ehkä voin siirtää sen työn blogiimme, koska meidänkin on elettävä. Pieniä asioita poimin, mutta suurimman osan tiedän jo.

Seminarium
Seminaari

Aito matkalla ulos?

Muutin Tukholmaan ja tapasin Fejon suosikkiliikkeessäni Taracci (lausutaan Tarachi) MOOD-ostoskeskuksessa NK:n takana. Sijainti on loistava, mutta vaatteiden myynti on mennyttä aikaa, kun verkkokauppa on vallannut alaa, joten uudet ajat ovat tulossa.

Tämä kaveri suunnittelee omat vaatteensa ja valitsee kankaat itse, joten ne ovat huippulaatua. Hän valmistaa 16 kappaletta jokaista vaatekappaletta, jotta se olisi aito ja jotta tuntisit olosi erityiseksi. Meidän kaikkien pitäisi käyttää samoja HM:n ja Dressmanin vaatteita ja näyttää samalta, vähän kuin Mao Zedongin varoitus.

Taraccci
Fejo vasemmalla Taracci-tiellä (kuva toisesta tilaisuudesta).

Matkabloggaajat

12.30 Minulla oli tapaaminen Italian Alppien kanssa, ehkä enemmänkin Val Gardena Alportenin kanssa. Meillä on suunnitteilla matka yhteistyössä Itävallan matkailutoimiston kanssa 5.-8. tammikuuta, ja aiomme kirjoittaa Alpeista ja Skijuvelista, mutta miksei toinenkin matka? Sovimme, että otamme yhteyttä ja menemme helmi-maaliskuun välisenä aikana alas ja hiihtelemme myös siellä.

Matkabloggaajana oleminen on hauskaa, mutta laskujen maksaminen ei ole yhtä hauskaa, kun palkkaa on vain yksi. Meillä on edelleen hermostunut vatsa kipeänä, kun rakennamme tulevaisuutta matkabloggaajina. Me onnistumme, kysymys on vain milloin?

Lite bubbel till mötet
Hieman kuplivaa kokoukseen ei haittaa.

Kotimatkalla minulla oli onni ohittaa NK ja heidän joulunäytöksensä, ja se on joka vuosi aivan uskomaton.

NK julskyltning
NK joulumerkit 2016
NK julskyltning
On taas joulu

Nyt kysymys kuuluu, mikä on suhteesi hiihtämiseen Alpeilla tai mitä ostat vaatteiksi? Laatu vai määrä?

Tilaa uutiskirjeemme