Menu Close

Golden Pen Media Awards 2022 Kroatiassa

Golden Pen Media Awards 2022 -kilpailu järjestettiin Splitissä, Kroatiassa viime perjantaina. Olimme siellä, koska meidät (freedomtravel.se) oli ehdolla blogi/sosiaalisen median kategoriassa. Se oli ihana tapahtuma, mutta myös upeita päiviä Kroatiassa!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Golden Pen Media Awards 2022

Viime perjantaina, 27. toukokuuta, oli jälleen aika. Kroatian matkailuneuvosto jakoi 18. kerran Golden Pen Media Awards -palkinnot kansainvälisille toimittajille, bloggaajille ja vaikuttajille, jotka ovat tuottaneet vuoden aikana hienoa materiaalia Kroatiasta. Palkintoseremonia järjestettiin kauniissa Splitin kaupungissa, ja koska meidät oli kutsuttu, olimme lentäneet paikalle Saksasta, jossa matkustamme parhaillaan matkailuautomme kanssa.

Golden Pen Media Awards 2022

Useita päiviä opastettuja kierroksia ja retkiä

Mukaan oli kutsuttu toimittajia ja bloggaajia yhteensä 14 eri maasta, ja tapahtuman yhteydessä meille tarjottiin opastettuja kierroksia ja retkiä muutaman päivän ajan. Kävimme muun muassa kiertelemässä historiallista kaupunkia. Splitjoka on yksi Kroatian ehdottomista suosikkikaupungeistamme.

Split
Split

Teimme myös bussiretken Sinj Dalmatian sisämaassa ja laivamatka kauniilla saarella sijaitsevalle Bolille. Brac. Vietimme täällä kokonaisen kuukauden matkailuauton kanssa loka-marraskuussa 2015, joten tänne palaaminen oli hieman nostalgista!

Brac

Brac on muuten upea saari, jota voimme suositella lämpimästi. Täällä voit kokea ihanan lomatunnelman kuuluisalla rannalla. Zlatni Rat. Löydät myös sellaisia asioita kuin näköalapaikkoja, lammasravintoloita ja viininmaistiaisia.

Zlatni Rat

Palkintoseremonia Golden Pen Media Awards 2022 -tapahtumassa

Matkan päätteeksi Golden Pen Media Awards -palkintoseremonia järjestettiin ulkona Splitin kauniissa Meštrović-galleriassa. Seremonian juonsi Kroatian matkailuviraston edustajat ja paikalliset poliitikot. Palkinto jaettiin kolmessa kategoriassa:

  • Artikkeli painetussa tai verkkomediassa
  • Radio- tai televisioreportaasi
  • Blogi tai sosiaalinen media

Kaikki olivat olleet ehdolla vuonna 2021 tuotetusta materiaalista, ja meidät nimitettiin artikkelistamme, joka käsitteli Kroatian kansallispuistot.

Tämä on itse asiassa muut Tämä on ensimmäinen kerta, kun meidät on ehdolla tähän arvostettuun palkintoon. Edellisen kerran se myönnettiin vuonna 2016, jolloin meidät nimettiin ehdokkaiksi koko vuoden mittaisen matkamme aikana julkaistujen blogikirjoitusten perusteella. Jos haluat nähdä kuvia tuon vuoden tapahtumasta, voit tutustua postaukseemme vuodelta Kultainen kynä 2016.

Freedomtravel på Golden Pen Media Awards 2022

Kaikki ehdokkaat toivotettiin tervetulleiksi lavalle ja heitä kohdeltiin voittajina. Lisäksi jokaisessa kategoriassa jaettiin 1. palkinto. Voittajat olivat:

  • Artikkeli painetussa tai verkkomediassa: Unkarilainen toimittaja Zoltán Szántó, joka kirjoitti Splitistä, Bračista ja Klisistä Turizmus-lehteen.
  • Radio- tai televisioreportaasi: Italialaiset Valeria Cagnoni ja Ernaldo Emerson Gattafoni, jotka tekivät Kroatiaa käsittelevän ohjelman palkittuun TV-matkasarjaan Dreams Road.
  • Blogi tai sosiaalinen media: Sveitsiläinen Antje-Katrin Schaniel, joka kertoi Kroatian paikoista ja ruoasta Instagram-tilillään Senza Camedi.
Golden Pen Media Awards 2022

Olimme erittäin iloisia ja kiitollisia siitä, että meidät nimettiin ehdokkaiksi tässä yhteydessä yhdessä vain kolmen muun bloggaajan/vaikuttajan kanssa koko Euroopassa. Fantastisen hauskaa!

Alla olevassa kuvassa näet meidät Tukholman Kroatian matkailutoimiston Vedran Sušićin kanssa, joka yhdessä pohjoismaisten kollegojensa kanssa oli ehdottanut työtämme pääkonttorille, mikä antoi meille tämän mahdollisuuden.

WIFI.se
Freedomtravel på Golden Pen Media Awards 2022

Sekoita ja juhli

Seremonian aikana Klapa Cambi -yhtye viihdytti perinteisellä musiikilla, joka on Unescon luettelossa aineettomana kulttuuriperintönä. Seremoniaa seurasi juhlatilaisuus, jossa kuuluisan splitiläisen keittiömestarin Hrvoje Zirojevićin tarjoama buffet ja kroatialaisen baarimestarin Jure Vojkovićin juomat.

Golden Pen Media Awards 2022

Maistoimme muun muassa juomaa, joka muistutti hyvin selvästi Splitin jalkapallojoukkuetta, Hajduk Splitiä, joka oli voittanut suuren voiton edellisenä päivänä.

Golden Pen Media Awards 2022

Hengailimme myös The Nomad Life -sivuston takana olevan mukavan hollantilaispariskunnan kanssa, joka kirjoittaa Kroatiasta hollanniksi. Vaikka he olivat kahdeksannella kuulla raskaana, he olivat mukana tapahtumassa yhdessä Kroatian matkailutoimiston edustajan kanssa.

Golden Pen Media Awards 2022

Olemme hyvin kiitollisia Kroatian matkailuneuvostolle siitä, että se on tunnustanut kirjoituksemme. Kiitämme teitä myös upeista päivistä fantastisessa Kroatia! Voit odottaa uutta raporttia täällä freedomtravel.se-sivustolla lähipäivinä. Säästämme sitten myös materiaalia Kroatiasta syksyä varten!

Kroatien
Kaikki parhaat vinkkimme Kroatiasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme