Menu Close

Telttailu Bracilla Kroatiassa - viihtyisää Kitossa

Olemme löytäneet mukavan leirintäalueen Bracilta Kroatiasta. Tällä saarella on ainakin 10 leirintäaluetta, joista suurin osa sijaitsee Bolin kylässä. Nyt sesonkiaikana monet ovat kiinni, vaikka ilmassa on päivisin 20-22 astetta, aurinko paistaa kirkkaasti ja vedessä on noin 20 astetta! Luultavasti täällä Bolissa on tällä hetkellä kolme avointa leirintäaluetta. Me yövymme Camping Kitossa - meillä ei ole aavistustakaan, onko tämä leirintäalue parempi vai huonompi kuin muut leirintäalueet, mutta se on viihtyisä pieni paikka.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kito camping Bracilla

Camping Kito on suhteellisen pieni leirintäalue täällä kylässä. pallo saarella Brac. Tien varrella on pieni vastaanottorakennus, useita asuntoautojen, asuntovaunujen ja telttojen paikkoja oliivipuiden alla ja pieni palvelukeskus.

Tänään huomasimme, että palvelutalon taakse voi mennä kauemmas (kyllä, tiedän, olemme olleet täällä noin viikon!), ja siellä oli superkiva puutarha ja avoin huone katon alla, jossa on luultavasti ravintola kesäisin. Omistajat ovat mukavia ja palvelualttiita ja täällä on todella hiljaista, ainakin täällä lokakuussa.

Servicehuset är ganska charmigt - här tvättar man händerna utomhus
Huoltokeskus on varsin viehättävä - täällä pestään kädet ulkona.

Korkeasesonki vs. hiljainen sesonki

On hyvin erilaista asua leirintäalueella hiljaisena sesonkiaikana ja sesonkiaikana. Kesällä täällä on varmasti paljon ihmisiä, mutta nyt tänne tulee satunnaisesti auto. Tällä hetkellä täällä on vain me ja kaksi muuta pientä matkailuautoa/pakettiautoa - toinen Itävallasta ja toinen Sloveniasta. ja silti tämä on yksi saaren harvoista avoimista leirintäalueista!

Kuin parkkipaikka

Jatkuva oliivisato ympärillämme, mutta jos sitä ei olisi, tuntuisi joskus siltä, että olemme yksin luonnossa. Täytyy sanoa, että pidämme tämäntyyppisestä leirintäalueesta - kaukana uima-altaista ja musiikillisesta viihteestä. Millaisista leirintäalueista sinä pidät?

FREEDOM på camping Kito på Brac
FREEDOM klo Campsite Kito, mukava leirintäalue Bracilla
Kroatien
Kaikki parhaat vinkkimme Kroatiasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme