Menu Close

Veneellä Cetina-joella Kroatiassa

Advertisement

Kroatiassa sijaitseva Cetina on 100 kilometriä pitkä joki Dalmatian alueella Etelä-Kroatiassa. Adrianmereen laskevalla joella ja sen ympäristössä voit kokea kaikkea koskenlaskuista ja kanjonisuunnistuksesta rentouttaviin veneretkiin ja vaelluksiin vehreässä luonnossa. Tule mukaan upealle veneretkelle Cetina-joelle Kroatiassa!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Veneretki Cetina-joella

Muistatte varmaan, että kerroimme teille merirosvoista, jotka ryöstivät tätä jokea 1200- ja 1300-luvuilla. Nykyään täällä on paljon aktiviteetteja ja luontokokemuksia matkailijoille, ja me päätimme kokeilla veneretkeä jokea pitkin. Veneretkiä järjestetään joen suulta osoitteessa Omis ja meidän piti maksaa 80 kunaa (105 kr) per henkilö. Nyt on hiljainen sesonki, joten luultavasti se on hieman kalliimpi sesonkiaikana.

Kun olimme hypänneet laivaan, meidän piti puksuttaa hitaasti jokea ylöspäin pienessä veneessä yhdessä noin 20 muun turistin kanssa. Joki on korkeiden vuorten ympäröimä, ja maisema on intensiivisen vihreä - hyvin, hyvin kaunis! Odota kolmen tunnin retki ja nauti upeasta Kroatiasta.

Båt för turer på floden Cetina
Vene retkiä varten Cetina-joella
Omis Kroatien
Vihreä ja kaunis

Lounastauko tai kävelylenkki

Noin 45 minuutin kuluttua kiinnityimme laituriin, ja täällä meillä oli tunti aikaa ennen kuin meidän oli palattava veneelle. Käytimme ajan kävellessämme tiheän vihreän kasvillisuuden läpi ja seurataksemme jokea edelleen ylävirtaan. Toiset päättivät syödä lounasta suuressa lounasravintolassa, joka sijaitsi strategisesti laiturilla.

Vid floden Cetina i Kroatien
Cetina-joella Kroatiassa

Muita aktiviteetteja Cetina-joella Kroatiassa

Jos rauhallinen veneajelu luonnossa ei riitä, on olemassa muitakin aktiviteetteja, jotka nostavat adrenaliinin määrää. Hieman ylempänä joella voit kokeilla koskenlaskua (vaikeustaso 1-2), ja jos haluat mieluummin ylittää yli floden kan man testa zipline.

Alueella on myös mahdollisuuksia patikointiin, kiipeilyyn ja pyöräilyyn. Canyoning. Kävimme pitkän kävelyn intensiivisen vihreässä maastossa, ja siellä oli paljon polkuja, joita oli helppo kävellä. Eli jokaiselle jotakin - minkä sinä valitsisit?

Zipline över floden Cetina i Kroatien
Zipline Cetina-joen yli Kroatiassa
Kroatien
Kaikki parhaat vinkkimme Kroatiasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme