Menu Close

Radisson Blu Resort & Spa Splitissä - kylpyläviikonloppu Kroatiassa

Splitin Radisson Blu Resort & Spa sijaitsee meren rannalla Splitissä, ja se sopii täydellisesti kylpyläviikonloppuun Kroatiassa. Vietimme täällä muutaman päivän joulun yli, ja oli hienoa kokea Kroatia talvella. Etenkin kun saimme nauttia kylpylöistä, hoidoista ja kävelyistä meren rannalla.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Radisson Blu Resort & Spa Splitissä

Splitissä sijaitseva Radisson Blu Resort & Spa on hotelli, joka sopii kesäkuukausina täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia auringosta ja uimisesta. Aivan hotellin ulkopuolella on Adrianmeri ja useita mukavia rantoja ja viihtyisiä rantabaareja. Mutta ei ole väärin vierailla hotellissa talvellakaan. Silloin voit yhdistää rentouttavan kylpyläloman vierailuun ihastuttavassa Splitin kaupungissa.

Splitin Radisson Blu Resort & Spa sijaitsee noin 3 kilometriä itään Diocletianuksen palatsista, Splitin keskeisimmästä osasta.

Huone, josta on ihana näköala merelle

Asuimme huoneessa, josta oli upeat näkymät merelle. Nyt talvella ei ole ihan uintisää (ellet ole kylmäuimari), mutta vesi on yhtä sinistä ja kaunista kuin kesälläkin. Nautimme 15 asteesta ja auringonpaisteesta, ja rakastimme näkymää suurelta parvekkeeltamme.

Radisson Blu Resort & Spa i Split

Alla ovat rannat, jotka ovat tietenkin erittäin suosittuja kesällä. Talvella näet ihmisiä ulkoiluttamassa koiriaan tai istumassa kahvilassa.

Radisson Blu Resort & Spa i Split

Muuten meillä oli suuri ja mukava huone, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Erityisesti pidimme kylpyhuoneen suunnittelusta. Se oli enemmän tai vähemmän avoin suihkulle - puoliksi läpinäkyvällä seinällä huoneeseen - kun taas wc oli lukittavan oven takana.

Todella hyvä aamiainen

En tiedä teistä, mutta me (erityisesti Helena!) arvostamme hyvää aamiaista, eikä Splitin Radisson Blu Resort & Spa -hotellin aamiainen tuottanut pettymystä. Täällä meitä tervehti suuri buffet, jossa oli todella tuoreita raaka-aineita. Arvostimme muun muassa tuoremehua, tilauksesta valmistettuja munakkaita ja lämpimiä croissanteja.

Makeisista pitäville oli myös suuri pöytä, jossa oli kakkuja, ja pöytä, jossa oli gluteenittomia tuotteita. Lisäksi palvelu oli nopeaa ja sujuvaa. Jokainen aamu täällä tuntui ylelliseltä alulta päivälle!

Mukavia ravintoloita/baareja hotellissa

Fig Leeve -buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, tarjoaa kesäkuukausina buffetillallisen. Talvella ainoat vaihtoehdot olivat a la carte -ravintola The Caper Grill ja Door Bar.

Valitsimme eräänä iltana illallisen The Caper Grillissä. Olimme vain kohtalaisen nälkäisiä, joten päätimme jakaa kaksi alkuruokaa, jotka osoittautuivat aivan täydellisiksi. Eikä vähiten siksi, että meille tarjoiltiin myös runsaasti leipää ja ylimääräinen pieni "amuse-bouche".

Valitsimme melonisalaatin, jossa oli jonkinlaista valkohomejuustoa, ja lautasellisen kroatialaisia herkkuja, kuten ilmakuivattua kinkkua ja Kroatian juustotehtaan juustoa. Pagin saari. Fantastista kroatialaisen valkoviinin kanssa!

WIFI.se

Toisena iltana söimme baarissa yksinkertaisemman aterian, hampurilaiset ja oluen kumpikin.

Samassa paikassa söimme eräänä iltana Irish Coffeen, joka on mielestämme täydellinen jälkiruoka - kahvia, viskiä ja makeaa samassa lasissa.

Radisson Blu Resort & Spa i Split - baren

Kylpyläviikonloppu Kroatiassa - Radisson Blu Resort & Spa Splitissä

Yksi syy Radisson Blu Resort & Spa -hotellissa vierailuun oli viettää kylpyläviikonloppu Kroatiassa. Ja niin se olikin! Hotellissa on raikas kylpylä - SPALATO - jossa on suuri wellness-alue. Täältä löydät uima-altaan, kaksi poreallasta, useita saunoja, pieniä kuumia ja kylmiä altaita sekä rentoutumisalueen, yksityisen kylpylän ja kuntosalin.

Eräänä päivänä kokeilimme myös kumpikin yhtä hoitoa. Valittavana on erilaisia hoitoja (mm. jalokivihoidot), aasialaisia hoitoja, klassista hierontaa, kasvohoitoja, manikyyrejä ja pedikyyrejä.

Peterillä on ollut ongelmia selkänsä kanssa, ja kun kerroimme siitä, henkilökunta suositteli aasialaista hierontaa. Tämä oli upouusi kokemus Peterille, ja hän oli erittäin tyytyväinen. Hän sanoi, että kukaan ei ollut koskaan aiemmin tehnyt "näin kovaa työtä" hänen kaulalleen, mutta sen jälkeen hän tunsi olonsa hyvin pehmeäksi ja liikkuvaksi. Fantastisen hyvä!

Spaweekend i Kroatien

Minä (Helena) valitsin klassisemman kokovartalohieronnan, nimeltään Stress Away Massage. Tämäkin oli erittäin hyvä, ja se auttoi minua rentouttamaan niska-, selkä- ja muita lihaksia. Tämä oli kuorrutus Kroatian kylpyläviikonloppumme kakun päälle.

Mukava ranta hotellin ulkopuolella

Kesäkuukausina voit tietenkin yhdistää hotellissa oleskelun aurinkoon ja uintiin. Aivan hotellin ulkopuolella on Plato Znjanin hieno ranta ja pitkä rivi rantabaareja. Useat rantabaareista olivat nyt kiinni, mutta ainakin yksi oli auki kahville haluaville rantakävijöille. Erittäin mukava kävellä täällä, jopa hiljaisen sesongin aikana, ajattelimme.

Merenranta kävely Splitiin

Jos haluatte käyttää tilaisuuden hyväksenne ja nähdä Splitin kaupungin - ja tietenkin haluatte! - on monia tapoja päästä Splitin Radisson Blu Resort & Spa -hotellista kaupungin keskustaan. Kävelymatka kestää noin 35 minuuttia, mutta jos sinulla on aikaa ja sää on kaunis, sitä suositellaan lämpimästi.

Voit kulkea rantakatua pitkin koko matkan, ja se on uskomattoman mukava kävelyreitti. Matkan varrella ohitat kauniita rantoja ja mukavia rantabaareja (joista monet olivat avoinna myös talvella), ja voit nähdä upeita auringonlaskuja.

Niille, jotka eivät halua kävellä, on useita muita vaihtoehtoja. Bussikuljetus kulkee kesäisin, mutta ei nyt talvella. Voit kuitenkin vuokrata polkupyörän tai ottaa taksin. Jos haluat hyvän hinnan, voit varata kyydin Bolt- tai Uber-sovellusten kautta sen sijaan, että ottaisit perinteisen taksin. Me matkustimme Boltilla, joka oli uskomattoman nopea ja sujuva. Hinta - noin 50 kruunua yhteen suuntaan - oli myös edullinen.

Strandpromenad
Solnedgång

Elokuva Splitin Radisson Blu Resort & Spa -hotellista

Täällä voit myös katsoa elokuvan Splitissä sijaitsevasta Radisson Blu Resort & Spa -hotellista.

Lisää nähtävää ja tehtävää Splitissä

Tämä artikkeli käsittelee Radisson Blu Hotel & Spa -hotellia, ja meillä on myös muita artikkeleita, joissa kerrotaan lisää Splitin kaupungista. Tässä on Splitin opas, jossa on vinkkejä nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Spaweekend i Kroatien - Hamnen

Splitin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde, etkä halua jättää väliin kävelyä Diocletianuksen palatsissa - muinaisessa ja hyvin säilyneessä roomalaisessa palatsissa, josta löydät nykyään kauppoja ja ravintoloita.

Diocletians palats

Lisää nähtävää ja tehtävää lähiympäristössä

Splitistä käsin voit myös tehdä monia erilaisia retkiä. Kesällä voit esimerkiksi tutustua sellaisiin saariin kuin Missä ja Brač. Lähistöllä on myös kauniita ja jännittäviä kaupunkeja kuten Trogir, Omiš ja Sinj. Tai miksi ei käydä kauniissa Krkan kansallispuisto?

Kroatien
Kaikki parhaat vinkkimme Kroatiasta. Klikkaa kuvaa!

Haluaisitko lähteä kylpyläviikonloppuun Kroatiaan?

Oletko koskaan käynyt Splitissä tai kenties Radisson Blu Resort & Spa Splitissä? Haluaisitko lähteä kylpyläviikonloppuun Kroatiaan?

Tietoja Radisson Blu Resort & Spa Splitissä -hotellista

 • Osoite: Put Trstenika 19, Split
 • Sijainti: Adrianmeren rannalla, 3 km Splitin keskustasta
 • Alue: Dalmatia, Kroatia
 • Lue lisää: Lisätietoja on osoitteessa hotellin verkkosivusto

Palvelut ja käytännön tietoa

 • Rommi: Valitse Superior-huone, Premium-huone, Junior-sviitti, Superior-sviitti, Premium-sviitti tai Penthouse-sviitti. Tarjolla on huoneita parvekkeella tai ilman parveketta sekä huoneita, joista on kaupunki- tai merinäköala.
 • Ravintolat: The Caper Grill (a la carte) ja The Fig Leaf (buffet-ravintola, sesonkiaikana vain aamiainen).
 • Baarit: Door Bar (baari ja kevyitä aterioita), Pool Bar (avoinna kesällä) ja Mistral Beach Club (avoinna kesällä).
 • Kokoukset ja tapahtumat: Tiloja voidaan varata kokouksia ja juhlia varten.

SPALATO - Radisson Blu Resort & Spa -kylpylässä sijaitseva kylpyläpalvelu

 • Hyvinvointi: 20-metrinen uima-allas, porealtaat, saunat, kylmät ja kuumat altaat, yksityinen spa ja rentoutumisalue.
 • Kuntosali: Täysin varustettu kuntosali.
 • Hoidot: Signature-hoitoja (mukaan lukien energisoiva jalokiviseremonia), hierontaa, aasialaisia hoitoja, kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä kuorintoja ja kääreitä.

Pääsy Splitin Radisson Blu resort & Spa -hotelliin

 • Splitin lentokentältä: 30 min taksilla. Hieman halvemman matkan voit varata auton Bolt- tai Uber-sovellusten kautta.
 • Splitin lauttaterminaalista: 10 min taksilla. Hieman halvemman matkan voit varata auton Bolt- tai Uber-sovellusten kautta.
 • Splitin rautatieasemalta: 10 min taksilla. Hieman halvemman matkan voit varata auton Bolt- tai Uber-sovellusten kautta.

Tämä kylpyläviikonloppu järjestettiin yhteistyössä Kroatian matkailuviraston ja Radisson Blu Resort & Span kanssa. Kaikki tekstit, kuvat ja mielipiteet ovat, kuten tavallista, omamme.

Tilaa uutiskirjeemme