Menu Close

Leirintäalue Dubrovnikissa - ylellinen Solitudo camping

Advertisement

Etsitkö leirintäaluetta Dubrovnikista? Camping Solitido sijaitsee Etelä-Kroatiassa, 6 kilometriä Dubrovnikin ulkopuolella. Tällä suurella, hyvin hoidetulla leirintäalueella on runsaasti paikkoja, raikkaat suihkutilat, kauppa, ravintola ja uima-allas. Leirintäalueella on oma ranta Adrianmeren rannalla ja bussikuljetus Dubrovnikiin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Tietoja Solitudo camping Dubrovnikissa

Camping Salitudossa on 393 paikkaa ja tilaa 1000 vieraalle (katso lisää osoitteessa verkkosivustoToisin sanoen, tämä ei ole mikään pieni leirintäalue! Siellä on myös kaikki, mitä tällaiselta suurelta leirintäalueelta voi odottaa: raikkaat suihkutilat, kauppa, ravintola ja uima-allas.

Noin 250 metrin päässä leirintäalueelta on mukava ranta, jossa voit ottaa aurinkoa ja uida. Aivan leirintäalueen ulkopuolella kulkevat 10 minuutin välein bussit keskustan vanhaankaupunkiin. Dubrovnik. Leirintäalue on avoinna huhtikuusta marraskuuhun, WiFi on koko alueella ja koirat ovat sallittuja joillakin alueilla.

Babin Kuk
Dubrovnikiin menevän bussin kyltissä lukee "Babin Kuk", kun se menee takaisin.

Rantakäynnit ja pyykinpesu

Eilen meillä oli aikaa käydä rannalla - ja pestä pyykkiä! Hyvien pesukoneiden löytäminen leirintäalueilta on todella hankalaa, emmekä tiedä, kuinka monta kertaa olemme pesseet, vain poimiaksemme koneesta yhtä likaista pyykkiä ohjelman päätyttyä ...

Pyykinpesukone (myös kuivaus) maksaa 65 kr leirintäalueella Solitudo. Ei kovin halpaa, mutta valkoisetkin pyykit olivat puhtaat! Puhtaat vaatteet kaapeissa, rullaamme tänään pohjoisemmaksi ja tähtäimessämme on saari. Missä.

Utsikt över Valamar beach, camping i Dubrovnik
Näkymä Valamarin rannalle, leirintäalue Dubrovnikissa

Lähellä Dubrovnikia

Camping Solitudo Dubrovnikissa on varmasti kallis leirintäalue, mutta tämän leirintäalueen ja kaupungin keskustan välillä on helppo liikkua. Leirintäalue on myös raikas ja hyvä, ja jos aiot viipyä täällä vain muutaman päivän, se on ehdottomasti sen arvoinen.

Dubrovnik
Leirintäalueelta pääset helposti Dubrovnikiin.
Dubrovnik Kroatien
Dubrovnik on hieno historiallinen kaupunki, jota ei kannata jättää väliin.
Kroatien
Kaikki parhaat vinkkimme Kroatiasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme