Menu Close

Varbergin rannikkohotelli - paikka, jonne kaipaa takaisin

Vieraileva kirjoittaja: Magdalena

Olen käynyt Varbergissa pari kertaa aiemmin ja tutustunut kaupungin nähtävyyksiin, kuten viihtyisään keskustaan ja Varbergin linnoitukseen.
Tällä kertaa matkustimme mieheni kanssa Varbergiin nauttimaan rentouttavasta kylpylälomasta Varbergin Kusthotellissa intensiivisen elämänvaiheen jälkeen.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hotelli

Rakennus, jossa Varbergs Kusthotell on toiminut yli 30 vuotta, on vuodelta 1902. Rakennukseen on tehty vuosien varrella useita korjauksia ja laajennuksia, mutta hotelli on onnistunut säilyttämään viehättävän tunnelmansa.

Varbergs Kusthotellin naapurina on meri ja Varberg Keskusta on vain 2,5 km:n päässä. Hotellin ympärillä on hiekkarantoja ja kaunista luontoa, mikä on plussaa oleskelullesi. Herääminen ja päivän aloittaminen kävelyllä rannalla on ihastuttavaa.

Brygga vid Varbergs kusthotell
solnedgång

Hotellissa on tyylikkäät ja viihtyisät huoneet ja sviitit, jotka on sisustettu moderniin, kodikkaaseen ja ylelliseen tyyliin. Useista huoneista on merinäköala. Niin mukavaa, kun voi vetää verhot taaksepäin ja katsella merta heti aamulla.

Thalasso-kylpylä

Varbergs Kusthotell on Ruotsin ainoa kylpylä, jossa on Thalasso-kylpylä. Thalassokylpylä on kylpylähoitomuoto, jossa keskitytään käyttämään meren voimavaroja terveyden, rentoutumisen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Termi "thalasso" tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa "merta". Thalassokylpylöissä käytetään esimerkiksi merivettä ja merilevää, joilla on terapeuttisia vaikutuksia kehoon.

Kylpyläalueella on merivesiallas, jonka vesi on lämmitetty 32 asteeseen, ja joissakin kylpylähoidoissa käytetään merilevää, suolaa ja mutaa.

Spa på Varbergs kusthotell

Olemme siellä jo toisena päivänä kello 7 aamulla, mikä tarkoittaa, että olemme ensimmäisinä paikalla. Tuntuu todella ylelliseltä, että saamme spa-alueen itsellemme hetkeksi ennen kuin kukaan muu saapuu sinne. Vaikka emme olleetkaan yksin edellisenä päivänä ja toisena päivänä klo 7.30 jälkeen paikalla on yllättävän vähän ihmisiä, mikä on todella mukavaa.

Spa på Varbergs kusthotell

Kylpyläalueella on erilaisia suihkuja, saunoja ja uima-altaita. Siellä on myös pari erilaista rentoutumisaluetta ja jalkakylpyjä. Hieman hotellin ulkopuolella, meren rannalla, on kylmä kylpylä. Pulahdan vuoden ensimmäisen kerran mereen ja lämmittelen sitten kylmäkylpylän sisällä olevassa saunassa. Sen jälkeen olen hereillä. 😊

Jos haluat kylpylähoitoa, kylpylätyöpajaa tai saunarituaalia, Varbergin rannikkohotelli tarjoaa myös sitä. Voit lukea tästä lisää osoitteessa hotellin verkkosivusto.

Ravintola

Hotellin ravintolassa nautimme kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen seuraavana päivänä. Täällä ravintolavieraille tarjotaan makuelämyksiä, joissa keskitytään tuoreisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin. Valittavana on kolme alkuruokaa, kolme pääruokaa ja kolme jälkiruokaa. Valitsemme mieheni kanssa osittain eri ruokalajeja. Tietenkin käytämme tilaisuutta hyvaksemme ja maistelemme toisiamme, ja voimme todeta, että kaikki syömämme on todella hyvää.

Middag på Varbergs kusthotell

Ravintola onnistuu antamaan meille hyvän kokonaiskokemuksen, jossa yhdistyvät hyvä ruoka, viihtyisä tunnelma ja hyvä palvelu.

WIFI.se

Kun olin herännyt aikaisin (mitä en yleensä tee vapaapäivinä), käynyt kävelyllä, käynyt kylpylässä ja pulahtanut mereen, oli oikein hyvä syödä aamiainen.

Nähdään pian

Varbergs Kusthotell tarjoaa ylellisen ja rentouttavan kokemuksen meren rannalla. Se on täydellinen kohde kaikille, jotka etsivät rauhoittavia ja hyvinvointiin keskittyviä päiviä.

Hemmottelemalla itseäsi kylpylälomalla Varbergs Kusthotellissa annat itsellesi hienon lahjan. Hotellihuone, ympäristö, kylpylä ja ruoka. Kaikki on hyvää! Kävelin päivän ja nautin vain olostani. Kun lähdemme Varbergin rannikkohotellista täynnä energiaa, emme vain tunne, että haluamme palata, vaan myös, että haluamme jäädä.

Rentouttava kylpyläloma Varbergin rannikkohotellissa miehesi kanssa

/Magdalena

Magdalena Hjortzberg och Pernilla Ekholm

Follow Magdalena och Pernilla here:

Sverige

Magdalena ja Pernilla

Magdalena Hjortzberg ja Pernilla Ekholm pyörittävät Travelsis.se-sivustoa ja asuvat Etelä-Skånessa. Molemmat ovat sosiaalityöntekijöitä, joiden tärkein vapaa-ajan harrastus on matkustaminen perheen kanssa, mutta he nauttivat myös askartelusta ja matkustamisesta ystävien ja vanhempien kanssa. He haluavat jakaa tekemänsä asiat, jotka rikastuttavat heidän elämäänsä, inspiroimaan muita.

Tilaa uutiskirjeemme