Menu Close

Päivä Bongska Husetissa ja sen isosiskossa Hotel Mossbylundissa

Vieraileva kirjoittaja: Pernilla Ekholm

Bongska Huset Abbekåsissa sijaitsee kauniilla paikalla Abbekåsin satamassa Skånessa, lähellä rantaa ja uimalaituria (laituria oltiin pystyttämässä aamulla, kun olimme siellä). 

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa
Bongska huset

Bongska on hotelli, jossa on seitsemän huonetta, joista kaikista on näkymät satamaan ja merelle. Teema kulkee punaisena lankana sisustuksessa, niin merimiehinä maalauksissa, köysinä, solmuina tai suurina kaloina, jotka roikkuvat katosta. 

Piknik-paketti

Meidän hotellipakettimme on nimeltään Picnic Package, mikä tarkoittaa sitä, että kun kirjauduimme sisään, menimme kahvilaan ja saimme repun, joka oli täynnä pullaa, kahvia, hedelmiä, kahvia, vettä, huopia ja alueen kartan, jossa oli vinkkejä kävelyretkille. 

Kävelimme enimmäkseen meren rannalla, mutta myös maaseudulla. 

Meillä oli mukava kevätpäivä, ja saimme jopa maata peiton päällä auringossa jonkin aikaa ja tuntea lämmön nenällämme. 

Koukut

Bongska Huset tarjoaa monia meren antimia, ja joinakin iltoina siellä järjestetään myös pubikilpailuja ja pizzailtoja. Olemme siellä keskellä viikkoa ja olemme yllättyneitä ja iloisesti yllättyneitä siitä, että pubissa on niin paljon ruokailijoita.

Piknik-paketti sisältää kahden ruokalajin aterian. Valitsen heidän "kalagratiininsa", se näyttää modernilta ja maistuu hyvältä. Jälkiruoaksi valitsemme eri vaihtoehtoja ja jaamme ne tasan, ja olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että sekä creme catalanya että vaniljaparfait olivat erittäin hyviä. 

Minulla oli suuret odotukset aamiaisen suhteen, koska olemme syöneet sitä muutaman kerran Mossbylundissa. Mielestäni se täytti nämä korkeat odotukset. Sekä sen ulkonäköön, makuihin että valikoimaan. Syömme mielellämme aamiaisen täällä uudelleen. 

Bongska huset frukost

Mossbylund Hotel

Uloskirjautumisen jälkeen menimme muutaman kilometrin päähän Hotell Mossbylundiin käymään heidän ihanassa kylpylässään. Mossbylund, jossa kävimme aiemmin, on Bongska Husetin isosisko. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkokylpylä.

Sisätiloissa on sauna, uima-allas ja rentoutumishuone, jossa voit levätä, ja ulkona on aurinkotuoleja, poreallas ja kaksi kuumaa uima-allasta. Osa kylpylän ulko-osasta on vastikään remontoitu ja siellä on nyt myös kylmä kylpyamme, jossa viilentäydyimme useita kertoja. 

Hotellissa on tilaa 120 yöpyvälle vieraalle, ja sekä hotelli että kylpylä ovat kasvaneet niiden vuosien aikana, jolloin olen käynyt niissä. Hotel Mossbylundissa on edelleen onnistuttu säilyttämään rauhallinen ja kodikas tunnelma. Monet vieraat palaavat takaisin, koska he, kuten mekinpitää perheilmapiiristä. 

WIFI.se

/Pernilla Ekholm

Magdalena Hjortzberg och Pernilla Ekholm

Follow Magdalena och Pernilla here:

Sverige

Magdalena ja Pernilla

Magdalena Hjortzberg ja Pernilla Ekholm pyörittävät Travelsis.se-sivustoa ja asuvat Etelä-Skånessa. Molemmat ovat sosiaalityöntekijöitä, joiden tärkein vapaa-ajan harrastus on matkustaminen perheen kanssa, mutta he nauttivat myös askartelusta ja matkustamisesta ystävien ja vanhempien kanssa. He haluavat jakaa tekemänsä asiat, jotka rikastuttavat heidän elämäänsä, inspiroimaan muita.

Tilaa uutiskirjeemme