Menu Close

Stationen Ystad - viihtyisä bed & breakfast Skånessa

Stationen Ystad on todella viihtyisä Bed & Breakfast Skånessa. Peter ja hänen veljensä Micke yöpyivät täällä yhden yön viime viikon työmatkallaan. Voit lukea lisää heidän yöpymisestään (ja matkastaan) täältä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ystadin asema

Stationen Ystad on bed & breakfast (jossa on hotellitunnelma!), joka sijaitsee kaupungin vanhalla rautatieasemalla vuodelta 1865. Täältä löydät todella viihtyisiä huoneita, ja sijainniltaan se sopii erinomaisesti kaupunkiin tutustumiseen.

Ystadin asema sijaitsee Ystadin vanhassa asemarakennuksessa, lähellä vettä mutta myös lähellä kaupungin keskustaa.

Intensiivinen road trip läpi Etelä-Ruotsin

Peter ja hänen veljensä Micke tekivät viime viikolla työmatkan Etelä-Ruotsin halki. Heillä oli neljän päivän aikana peräti yhdeksän tapaamista (!) useiden sellaisten yritysten kanssa, joiden kanssa joko teemme jo yhteistyötä tai joiden kanssa toivomme tekevämme yhteistyötä vuonna 2023.

Matka alkoi vuokra-autolla Tukholmassa ja jatkui Kristinehamniin, Jönköpingiin, Göteborgiin, Malmöhön, Ystadiin, Kostaan ja Tenhulttiin. Yhteensä 176 kilometriä!

Minä (Helena) kysyin, ovatko he ehkä onnistuin ottamaan kuvan yhdestä heidän kiinteistöistään (vaikka tiesin, että siitä tulisi hektistä!), ja sain muutaman kuvan Ystadin asemalla sijaitsevasta kiinteistöstä.

Ennen kuin he tulivat Ystadiin, he yöpyivät herkullisessa... Gothia Towers Göteborgissa ja Ystadin jälkeen he asuivat viihtyisässä mökissä Göteborgissa. Kosta Lodge.

Saapuminen Ystadin asemalle

Stationen Ystad on kuvauksen mukaan "bed & breakfast, jossa on hotellin tuntua", ja se sopi Peterille ja Mickelle täydellisesti. Viihtyisä sisustus, kohtuullinen hinta ja lähellä kaupunkia. Mitä muuta voi toivoa?

Kun Peter ja Micke saapuivat, paikalla ei ollut henkilökuntaa, mutta varauksen yhteydessä he olivat saaneet koodin, jolla he saattoivat tulla sisään ja noutaa huoneen avaimen. Se toimi hienosti!

Ympäristö on todella viihtyisä, ja jos olet Wallander-elokuvien fani, sinulla on toinenkin syy tulla tänne. Asemarakennus on toiminut elokuvissa poliisiasemana.

Aamiainen Ystadin asemalla

Ystadin asemalla tarjoillaan aamiaista, ja sekä Peter että Micke olivat erittäin tyytyväisiä. Se on melko suuri buffet, joka tarjoillaan, ja se on hyvälaatuinen. Peterin mielestä erityisesti leipä oli todella hyvää!

WIFI.se

Peter pitää myös kananmunista ja croissanteista, joten hän on tyytyväinen, kun niitä on saatavilla ja kun ne ovat laadukkaita.

Lisää nähtävää ja tehtävää lähiympäristössä

Jos yövyt yhden yön Ystadin asemalla, haluat kokea seuraavat asiat Ystadin kaupunki, jossa on puutaloja ja Wallanderin nähtävyyksiä sekä mukavia kahviloita ja rantoja. Suosittelemme myös vierailua muinaisessa mysteerikeskuksessa. Ales kivet ja Ruotsin eteläisin niemi Smygehuk.

Bästa i Skåne
Vinkkejä lomallesi Skånessa

Oletko käynyt Ystad Stationilla?

Oletko käynyt Ystad Stationilla? Millainen oli kokemuksesi? Kerro meille!

Tietoja Ystadin asemasta

  • Osoite: Hamntorget 1A, Ystad
  • Maisema: Skåne
  • Sijainti: Ystadin keskustassa, vanhalla rautatieasemalla.
  • Huoneiden lukumäärä: 27, joista 22 sijaitsee päärakennuksessa ja neljä ja yksi yksiö lisärakennuksessa.
  • Rommi: Voit valita Station Double, Station Large, Station Basic, Loft Double, Loft Small, Loft Basic, Annex Family, Annex Small ja Studio Apartment.
  • Olosuhteet: Sisäänkirjautuminen aikaisintaan klo 15:00 (liite klo 16:00) ja uloskirjautuminen aikaisintaan klo 11:00 (liite klo 12:00). Vastaanotto on miehitetty heinä-elokuussa klo 10-17. Muina aikoina sovelletaan omatoimista sisäänkirjautumista (2022).
  • Lue lisää: Täältä löydät lisätietoja seuraavista aiheista tämä bed & breakfast.

Tilaa uutiskirjeemme