Menu Close

FREEDOMtravelin matkasuunnitelmat syksyksi ja talveksi 2023

Minne matkustamme tänä syksynä ja talvena? Me, Helena ja Peter, työskentelemme tällä hetkellä päätoimisesti FREEDOMtravel-matkalehden parissa ja matkustamme paljon. Mutta mitkä ovat matkasuunnitelmamme syksyllä ja talvella? Me kerromme teille!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkustaminen vuonna 2023

Vuosi 2023 on ollut uskomattoman jännittävä matkavuosi. Aloitimme tammikuussa lyhyellä talvimatkalla kohteeseen Vorarlberg Itävallassa. Sitten menimme Filippiinit, jossa vietimme kolme kuukautta.

Kun palasimme Ruotsiin, oli aika saada matkailuauto ulos kevättä varten. Kävimme Kolme puukaupunkia ja Korkea rannikko ennen kuin matkustat Ahvenanmaa. Sitten jatkoimme Suomi (ja teki lentokoneella kiertomatkan kohteeseen Tunisia) ja jatkoi sitten aina Haaparantaan ja Tornioon asti ennen kuin jatkoi etelään läpi Norrbotten ja Västerbotten.

Filippiineillä aiemmin tänä vuonna

Kotona Tukholmassa

Olemme nyt olleet kotona Tukholmassa jonkin aikaa, ja se on ollut aika mukavaa. Kun matkustaa niin paljon, on paljon vaikutelmia, ja paljon materiaalia muistiinpanojen ja kuvien muodossa, jota pitää käsitellä.

Käytämme nyt myös tilaisuutta käyttää jonkin verran aikaa sekä asuntoveneen, jossa asumme, että itsemme hoitamiseen. Toisin sanoen yritämme harrastaa liikuntaa ja treenata hieman, mikä on valitettavasti kärsinyt vuoden aikana. Syksyn ja talven aikana tulee kuitenkin vielä lisää reissuja, joten mitä suunnittelemme?

Kotiveneemme kotona Tukholmassa

Syksyn ja talven 2023 matkasuunnitelmat

Tässä näet joitakin suunnitelmia, jotka ovat kalenterissamme juuri nyt. Jotkin suunnitelmat ovat jo aika pitkälti lyöty lukkoon ja toiset ovat vielä epävarmoja. Tämä tarkoittaa, että kaikki ei välttämättä toteudu, mutta voi myös olla, että muita asioita lisätään. Seuraavat matkasuunnitelmat ovat käynnissä tai niitä harkitaan parhaillaan...

Uzbekistan on ollut toivelistallamme jo pitkään, ja tapasimme tämän maan edustajia Seniormässanissa Tukholmassa. Aloimme puhua yhteistyöstä, ja saatamme lähteä sinne pian, mutta tätä kirjoitettaessa asia on vielä epäselvä.

Puola teemme vielä yhden matkan, ja silloin olemme vain me (Helena ja Peter) ja Peterin veli Micke. Matka on eräänlainen "työmatka", ja olemme varanneet useita suunnittelutapaamisia eri yritysten kanssa matkan varrella (Puolassa ja Ruotsissa), mutta samalla käytämme tilaisuutta hyväkseni tutustuaksemme mielenkiintoisiin paikkoihin.

Jouluillallisristeily Naantaliin Finnlinesin kanssa on ajatus, josta olemme keskustelleet, ja se kuulostaa hyvältä. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon.

Edinburgh kuulostaa jännittävältä paikalta juhlia uutta vuotta. Mietimme asiaa ja katsomme, onko se mahdollista. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon.

Matka Helsingissä tammikuussa järjestetään suuret matkamessut, joihin toivomme voivamme osallistua.

Etelä-Afrikka on helmikuun suuri suunnitelmamme. Tapasimme aiemmin tänä vuonna Filippiineillä eteläafrikkalaisen pariskunnan, ja nyt aiomme vierailla heidän luonaan. Myös Peterin poika Robin ja hänen vaimonsa ovat menossa Etelä-Afrikkaan samoihin aikoihin häihin. Tästä tulee jännittävää!

Gdansk Neptun
Gdanskiin tehdään paluuvierailu.

Mitkä ovat sinun matkasuunnitelmasi syksylle ja talvelle?

Mitkä ovat matkasuunnitelmasi syksyllä ja talvella 2023? Onko sinulla suunnitteilla isoja kohteita vai kenties pieniä retkiä?

Tilaa uutiskirjeemme