Meny Stäng

Novemberrusk, hårt jobb och fortfarande trasig husbil

Att skriva om väder är ju ganska trist, men det här vädret är så extremt otrevligt att man får behov att uttrycka sig om det. Snöblandat regn som dundrar in i hög hastighet från sidan. Kan det bli så mycket värre? Naturligtvis är det kallt och mörkt också. Vi roar oss med att jobba … och vänta på besked om en trasig husbil.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi jobbar hårt

Vi jobbar mest hela tiden för närvarande. Jag jobbar heltid på Karolinska Institutet just nu, med ett regeringsuppdrag som tar gigantiskt med tid, men som måste vara klart inom en viss tidsperiod. Jag har en assistent och igår panikanställde vi en till för några veckor, haha.

Jag har jobb som räcker och blir över, men tydligen nöjer jag mig inte. Jag har tagit extrajobb både med att rätta tentor åt ett annat Universitet och med att föreläsa. Antagligen för att man vill tacka ja till allt när man inte har ett fast jobb … Peter jobbar också dygnet runt, framför allt med bloggsamarbeten, reseplanering och framtida företagsidéer. Vi har fullt upp om man säger så!

… och har fortfarande en trasig husbil

Husbilen är kvar på verkstan i Kristinehamn efter incidenten på motorvägen. Vi har naturligtvis ringt, men de har inte haft tid att titta på den ännu. De har tydligen fullt upp med däckbyten nu, så det är bara att vänta …

Vi har i och för sig inte tänkt använda den mer i år, men vi skulle å andra sidan vilja ställa in den på vinterförvaring innan det blir riktigt kallt. Och så vill vi förstås veta vad det är som är fel!

Mysigt i husbåten

Som tur är så har vi det mysigt i husbåten. Det har blåst en hel del nordanvind, vilket betyder att det gungar, men vi har det i alla fall varmt och ombonat. Vi har satt på värmekabeln som håller vattnet in och ut tinat och om vi skulle vilja kan vi tända kaminen. Men då måste det bli ännu kallare först, annars får vi alldeles för varmt här inne … Hur ser november ut för dig?

husbåten
Peter vid sin dator i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev