Vi lever husbilsliv igen, och det älskar vi. Det spelar inte så stor roll att vi nu rullar till mindre exotiska platser i vårt eget land – alla platser som är nya för oss är spännande att upptäcka!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

På rull med husbilen igen

Denna husbilstur startade med ett stopp i Borlänge där vi deltog i Bürstner Husbils Clubs 25-årsjubileum. Direkt efter detta rullade vi till Uddevalla för ett samarbete med turismorganisationen Uddevalla&Du. Vi ville dock passa på att se ännu lite mer av Uddevalla än vad som ingick i samarbetet, så vi kom lite innan och började med att se oss om på egen hand …

Med cykel i Uddevalla

Uddevalla visade sig ha mycket att bjuda på, särskilt om man också tar sig en bit utanför centrala stan. Vi har hittills hunnit skriva tre reportage:

Snart kommer också en cityguide med alla våra bästa tips om Uddevalla. Missa inte det!

På vandring i Uddevallas grönområden

Ny struktur i menyn på freedomtravel.se

En annan sak som vi jobbar med just nu är strukturen på FREEDOMtravel. Vi har delat upp resmålen i menyn på “Sverige”, “Europa” och “Världen”, så att det ska vara lättare att hitta våra reportage.

Under “Sverige” ligger artiklarna uppdelade per landskap, vilket du ser om du “hovrar” med piltangenten över “Sverige” i menyn. Saknar du landskap? Ja, det är helt sant. Vi har i och för sig inte rest i alla landskap, men vi har heller inte hunnit lägga upp alla som vi har rest i. Fler kommer inom kort!

Ytterligare en förändring hittar du under “Ställplatser” i menyn. Om du hovrar här med piltangenten hittar du “Sverige – campingar och ställplatser” och under den rubriken hittar du alla landskap (eller nåja, inte alla, men de landskap där vi har tips på ställplatser och campingar).

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi är på rull med husbilen igen! Vi måste också lyfta den helt fantastiska första kvällen på Hafsten Resort & Camping, med badtunna, bastu och bad i havet. Helt fantastiskt verkligen!

Din tur … Vad har varit bäst under din vecka?

På Hafsten Resort & Camping – redo för badtunnan

Veckan som kommer

Under veckan som kommer fortsätter vi att resa norrut längs västkusten, och du kan vänta dig reportage från Bohuslän. Vi kommer så smått också göra oss redo för Seniormässan i Stockholm 4-6 oktober, då vi både kommer föreläsa och ha monter.

Missade du förra Happy Friday? Läs Mellanlandning i husbåten – och nu på rull igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev