Menu Close

Syysmatka Resian kanssa Sloveniaan ja Istrialle

Kerroimme muutama viikko sitten, että suunnittelemme syksyn matkaa yhteistyössä Resian kanssa - ja erikoista tässä matkassa on se, että sinulla on mahdollisuus tulla mukaan! Päätöksentekoa varten esittelimme viisi eri kohdetta, joita jokainen sai äänestää, ja nyt voimme kertoa, mikä kohde sai eniten ääniä. Tänä syksynä me (ja ehkä sinäkin?) lähdemme Sloveniaan ja Istrialle!

Matkustaminen Sloveniaan ja Istrialle

Virassa, jossa kerroimme matkasta voit äänestää yhtä tai useampaa viidestä kohteesta. Lisäksi voit äänestää Facebook-sivu ja meidän Instagram-sivu. Kohde, joka sai eniten ääniä - me ja Resia lupasimme järjestää matkan sinne!

Viisi äänestettyä kohdetta olivat 1) Slovenia ja Istria, 2) Tšekin tasavalta, 3) Malta ja Gozo, 4) Portugali ja 5) Yhdistynyt kuningaskunta. Eniten ääniä saanut kohde oli, ilman minkäänlaista epäilystä, Slovenia ja Istria Kroatiassa. Joten sinne mennään tänä syksynä!!!

Vrsar Istriassa, vuoden 2016 matkaltamme

Nyt aloitamme matkan järjestämisen

Nyt alkaa matkan suunnittelu! Peter puhui Margareta Hallinin kanssa osoitteessa Resia viimeistään eilen, ja molemmat alkavat omalla tavallaan vetää naruista, jotta tästä tulisi todella hyvä matka, jossa on paljon jännittäviä retkiä. Tästä tulee todella tosi hauskaa!

Noin kahden viikon kuluttua voimme kertoa lisää matkan sisällöstä. Silloin käynnistämme myös kilpailun, jossa on mahdollisuus voittaa kaksi lippua. Voimme jo nyt vahvistaa, että matka järjestetään ja että päivämäärät ovat 6.-13. lokakuuta. Varaa siis tilaa kalenteristasi, jos haluat lähteä mukaan!

Bled
Bled-järvi Sloveniassa, kuva: Pixabay

Tilaa uutiskirjeemme